Gå til sidens hovedinnhold

Sexløs natt på IKEA

Angelica og Alexander tilbrakte bryllupsreisen på IKEA.

«Den 28: e juli gifter jag mig med den jag älskar mest, den som får mig att skratta, får mig att må bra, få det att pirra i kroppen & som alltid får mig att tycka om mig själv. Ni är nu inbjudna att dela denna upplevelse med mig»

Det skrev svenske Angelica (22) og Alexander Brockne i innbydelsen til bryllupet sitt. Og da festen var over, inviterte de like godt tilskuere og IKEA-ansatte til å dele bryllupsreisen med seg også.

Sexkontrakt
Etter en romantisk bryllupsfeiring på en av Stockholms skjærgårdsøyer, var det nemlig ikke penger igjen i kassen til noen bryllupsreise. Dermed søkte bruden om å få tilbringe en natt da IKEA lekte hotell forrige uke.

Brudeparets ønske ble hørt, og tirsdag inntok de nygifte IKEA Furuset. Der ventet krystallkroner og en rund seng. De IKEA-ansatte hadde til og med spredd roseblader utover sengen. Men noen romantikk var det ikke snakk om:

- Før vi kom måtte vi skrive under på en tosiders kontrakt om at vi ikke skulle ha noen form for sex, sier Alexander til Nettavisen.

- Det var heller ikke så aktuelt, siden det var folk rundt overalt og vakter som kom og gikk. Klokken fire, da vi endelig hadde sovnet, ble vi vekket for å få en omvisning på varehuset, forteller IKEA-entusiasten.

Han tror ikke noe på andre gjesters påstander om mye sexlyder.

- Nei, det kan jeg ikke tenke meg. Det var jo ikke akkurat snakk om noe privatliv.

Billig
Brudeparet syntes det virket «kul» å bo en natt på IKEA.

- Vi hadde sløst bort alle pengene våre på bryllupet. Nå kostet det oss cirka tusen kroner for hele turen, sier Alexander.

Han, kona og parets fire måneder gamle sønn Theodor tok toget tur-retur Stockholm-Oslo, og gratisbussen til Furuset.

- Det hadde ikke vært så morsomt hvis vi bodde i Oslo, men nå tok vi det som en tur.

Men så veldig romantisk var det ikke.

- Nei, men vi fikk en weekendtur til et slott i bryllupsgave, så vi får ta det igjen da. Uten sexkontrakter, forsikrer Alexander.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?