Gå til sidens hovedinnhold

Sexy modellfly

De mannlige passasjerene er helt i skyene etter at Icaro Airlines slapp lettkledde modeller løs i midtgangen. Se video

Mindre klær kan lokke flypassasjerer. Det er noe Ecuadors tredje største flyselskap, Icaro Airlines, har funnet ut av etter å ha begynt med moteshow på flyet på den travle strekningen Quito-Guayaquil.

Blide og brune modeller iført undertøy eller bikini, som galant spaserer mellom flysetene og spør om du skal ha et glass rødvin eller øl, har allerede økte omsetningen til Icaro Airlines, skriver nyhetsbyrået Reuters.

- Det påvirket salget av flybilletter nesten umiddelbart. Vi har mottar stadig flere reservasjoner for de kommende ukene, sier reklameansvarlige i flyselskapet Alvaro Viteri.

HTML EMBED

Motevisning 4000 meter over bakken
Moteshowet pågår 4000 tusen meter over bakken og varer i cirka ti minutter. Passasjerene får beskjed om å bli sittende med noe å drikke i hånda og se på de siste tendenser i søramerikansk mote.

- Det var en ekte overraskelse. Før syntes jeg turen var litt kort. Nå føles den virkelig kort, kommenterer Alejandro Tricallotis, en av mange som ofte tar den 40-minutters lange tur mellom Quito og Guayaquil.

Reklameansvarlige i Icaro sier at moteshowet har gitt så gode resultater allerede etter noen få dager, at selskapet har bestemt seg for å fortsette med det framover.

- Det er tydelig at passasjerene setter pris på det. Vi kommer nok til å gjenta dette, sier Viteri til Reuters.

Icaro Airlines direktør, Guido Saltos, mener at tiltaket ikke bare er en måte på øke omsetningen på, men også noe som kan hjelpe passasjerene til å slappe av.

Fornøyde kunder
Icaro Airlines direktør, Guido Saltos, mener at tiltaket ikke bare er en måte på øke omsetningen på, men også noe som kan hjelpe passasjerene til å slappe av.

- Vi er sikre på at våre kunder kommer til å ha det mer komfortabelt framover, lover Saltos.

Icaro Airlines konkurrer med større og mer etablerte flyselskap som Tame Airlines og Aerogal, som også har annonsert nye tiltak for å beholde sine kunder eller hente nye.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler