Gå til sidens hovedinnhold

Sherwood bekymret for fremtiden

Vikarmanager Tim Sherwood ber om svar på jobbfremtiden.

Tottenhams håp om mesterligaspill ble trolig knust med 0-4 mot Chelsea i helgen.

Nederlandske Louis van Gaal er blitt koblet til managerjobben på White Hart Lane etter fotball-VM. Formann Daniel Levy har vært taus om eventuelt nok et managerskifte i London-klubben.

– Stillheten er påfallende, er den ikke? Det er opp til Daniel. Jeg vet ikke om han var på kampen eller ikke. Kanskje var han på reise, sier Sherwood.

Den tidligere Tottenham- og Blackburn-spilleren har tidligere vært assistenttrener under Harry Redknapp, men sier han ikke vil gå tilbake til den jobben.

– Jeg føler at jeg kan gjøre en bedre jobb som sjef, for jeg har for sterke meninger til å bli en god nummer to. Jeg ønsker ikke en slik jobb, sier Sherwood til britiske aviser.

Sherwood overtok som manager i Tottenham da André Villas-Boas fikk sparken i desember. Han har en 18 måneder lang kontrakt.

Direktør i stedet?

Det er også usikker hva som skjer med teknisk direktør Franco Baldini. Italieneren har stått bak en rekke spillerkjøp, blant annet sju foran seriestarten. Tre av disse spillerne startet på benken mot Chelsea, mens fire manglet på grunn av skade. Jobben som teknisk direktør frister Sherwood, dersom han ikke får fortsette som manager.

– Du trenger en teknisk direktør, en som kan se totalbildet på treningsfeltet. Det er definitivt behov for noe slikt. Ellers ender du opp med å kjøpe sju eller ti spillere i hvert overgangsvindu, og omskiftningene på spillersiden blir for store, sier Sherwood.

Etter 0-4-tapet mot Chelsea omtaler han Tottenhams muligheter for spill i mesterligaen til høsten som «små».

Manchester City ligger på fjerdeplassen med 57 poeng. Tottenham på femte har 53, men hele tre kamper mer spilt enn de lyseblå. (©NTB)

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken