Gå til sidens hovedinnhold

Sherwood får fortsette

I hvert fall i én kamp til.

Tottenham opplevde ingen opptur da Tim Sherwood ledet laget for første gang etter at Andre Villas-Boas fikk sparken, i onsdagens ligacupkamp mot West Ham.

Til tross for at Sherwood gjorde en flere endringer, med tanke på spillestil og laguttak, tapte Spurs 2-1 mot West Ham på White Hart Lane.

Sherwood fortsetter
Etter onsdagens kamp fortalte Sherwood pressen at han ikke visste om han kommer til å lede Tottenham i neste kamp borte mot Southampton, men torsdag kveld skal Tottenham ha bekreftet, ifølge Daily Mail, at engelskmannen får en ny sjanse mot The Saints.

44-åringen ledet torsdagens trening og er i gang med å forberede laget på oppgjøret på St. Mary's.

Det har blitt spekulert i om Sherwood kan komme til å få ansvaret for Tottenham ut sesongen, men ifølge flere engelske aviser er Tottenhams styreformann, Daniel Levy, allerede godt i gang med å forsøke og finne Villas-Boas' erstatter.

Sammen med Tottenham-direktør Franco Baldini skal Levy ha satt sammen en lang liste med potensielle kandidater.

- De Boer er favoritten
For øyeblikket kan det virke som Ajax-manager Frank De Boer er den store favoritten til å bli tilbudt jobben, men ifølge Daily Mail, har klubben foreløpig ikke kommet med noen formell henvendelse til Ajax om å få snakke med manageren.

- Jeg har blitt oppmerksom på at Spurs er interessert, men klubben har ikke kontaktet Ajax. Så for oss er det ikke mye å si. Frank fokuserer kun på Ajax, sier De Boers agent, Guido Albers, ifølge Daily Mail.

Swansea-manager Michael Laudrup, Southampton-manager Mauricio Pochettino, Basel-manager Murat Yakin og Fabio Capello er blant noen av navnene som blir koblet til jobben.

Men mot Southampton førstkommende søndag blir det altså Sherwood som har ansvaret for A-laget til Tottenham Hotspur.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album

Kommentarer til denne saken