Rosenborgs danske spiss har den siste tiden vært linket til den svenske storklubben – som er på jakt etter en erstatter for Tobias Hysén.

Sistnevnte ble hentet til kinesiske Shanghai Dongya nylig.

Ifølge den svenske storavisen Expressen skal IFK ha tatt kontakt med Rosenborg for å diskutere en mulig overgang, men lite tyder på at det blir noe av.

Spilleren selv synes nemlig ikke å ha noen interesse av å spille for den svenske klubben. Det går Bille Nielsens agent, Nikola Juric, langt i å bekrefte overfor Expressen.

- Med all respekt for Allsvenskan, så sikter Nicki høyere enn som så. Akkurat nå trives han bra i Rosenborg, og det er ikke aktuelt å flytte til Sverige, sier han.

Hovedpersonen selv var tilbake i Trondheim tidligere denne uka etter å ha tilbrakt juleferien i Danmark.

Etter å ha trent med RBK for første gang i det nye året, gjorde 25-åringen det klart at han trives der han er.

- Jeg er utrolig glad for å være i Rosenborg. Jeg har lenge igjen av kontrakten og har kjøpt hus her. Det er viktig å ha en stabil base et sted, og jeg har tenkt å vinne gull med Rosenborg, sier han til adressa.no.

Samme avis har samtidig spekulert i at Rosenborg ønsker å selge dansken – og sportslig leder Erik Hoftun bekrefter at klubben vil lytte til eventuelle bud som måtte komme.

- Alle bud som kommer inn på våre spillere vil vi vurdere. Det gjelder Nicki Bille og andre spillere, sier han. (ANB)