Gå til sidens hovedinnhold

- Sikker på at Suarez ikke selges til engelsk klubb

Men Steven Gerrard aner ikke hva som skjer med lagkameraten.

Det er fortsatt uvisst hva fotballfremtiden innebærer for urokråka Luis Suarez.

Nå går Liverpool-kaptein Steven Gerrard ut og innrømmer at han er spent på hva som skjer med lagkameraten.

- Jeg aner ikke hva som kommer til å skje med ham, men jeg er veldig sikker på at han ikke drar til en annen klubb i England, sier Gerrard ifølge Sky Sports.

Arsenal skal være den mest interesserte klubben, og londonerne skal allarede ha fått flere bud avslått på urugayaneren.

Nå skal Gerrard gjøre alt han kan for å få Suarez til å bli værende på Anfield.

- Hvis jeg kan bruke innflytelsen min til å få ham til å bli, kommer jeg til å gjøre det. Hvis Liverpool skal bli bedre, må vi beholde de beste spillerne våre, mener midtbaneprofilen.

Suarez ønsker på sin side å forlate klubben, noe han ettertrykkelig ga uttrykk for i et intervju med avisene The Telegraph og The Guardian forrige uke.

Les hele det lange intervjuet med Luis Suarez hos The Guardian her.

En klausul i kontrakten til uruguayaneren sier angivelig at Liverpool er tvunget til å takke ja til et bud fra en klubb som kjemper i Champions League, dersom summen overstiger 40 millioner pund, noe Arsenals bud skal gjøre. Merseyside-klubben sier imidlertid at klausulen kun tvinger dem til å informere Suárez om et slik bud.

- I fjor hadde jeg muligheten til å gå til en stor, europeisk klubb, men jeg ble værende i den forståelse at hvis vi ikke klarte å kvalifisere oss for Champions League, skulle jeg få lov til å gå, sa Suarez ifølge The Guardian.

- Jeg ga absolutt alt forrige sesong, men det var ikke nok til å gi oss en plass blant de fire beste. Nå vil jeg bare at Liverpool skal hedre avtalen vår, la han til.

Denne avtalen skal altså være innbakt i kontrakten hans, hvis man skal tro Suarez og hans rådgivere. Liverpool er altså av en annen oppfatning.

- Jeg har klubbens ord og vi har den skriftlige kontrakten, og vi nøler ikke med å ta dette til Premier League for å la dem avgjøre saken, men jeg ønsker ikke at det skal ende slik, sa uruguayaneren.

Det som er sikkert, er at han ikke blir å se i Liverpool-drakta de første seks rundene av Premier League. Spissen er utestengt etter den berømte biteepisoden forrige sesong.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken