Gå til sidens hovedinnhold

Simpson: - Tilstår ingenting

O.J. Simpson sier at kapittelet i hans omstridte, stansede bok som hypotetisk skal beskrive hvordan han kunne ha drept sin eks-kone, ikke er skrevet av ham selv.

(SIDE2:) O.J. Simpson skapte furore da det ble kjent at han aktet å utgi en bok, der et av kapitlene «hypotetisk» skulle ta for seg hvordan han ville gå frem om han skulle drept sin kone Nicole og hennes venn Ron Goldman.

Frifunnet
Simpson ble frifunnet for drapene etter en rettssak som satte ny standard for mediedekning i 1994.

Boken «If I Did It» ble stoppet da både Nicole Simpson og Ron Goldmans familier reagerte og offentligheten ikke syntes å ønske den. Goldmans familie vil også at O.J Simpsons forskudd trekkes tilbake.

- Bringer ikke noe nytt
Newsweek trykket det mye omtalte kapittelet «The Night in Question» i sitt siste nummer. Kapittelet beskriver drapene som «noe som gikk galt». Magasinet har også intervjuet Simpson som kunne avsløre at kapittelet ikke er skrevet av ham, men en såkalt ghostwriter.

Han sier han lot det stå slik fordi kapittelet er full av faktiske feil. En forfatter, Laurence Schiller, som har skrevet bok om hele prosessen rundt drapene, ier til Newsweek at det mye omtalte kapittelet ikke bringer noe nytt til bordet.

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren