Gå til sidens hovedinnhold

Sir Alex avslutter i United

Irland ønsker ifølge Denis Irwin Sir Alex Ferguson som ny landslagssjef. Men Ferguson vil avslutte på Old Trafford.

- Etter denne jobben er jeg ferdig som manager, sa 63-åringen på pressekonferansen før tirsdagens Champions League-match mot franske Lille.

Sir Alex Ferguson har ledet Manchester United i nesten 19 år, men har blitt linket med nye jobber en rekke ganger. I dag avslørte en av skottens tidligere storspillere, Denis Irwin, at Irlands fotballforbund ønsker å erstatte Brian Kerr med Sir Alex.

Isteden fokuserer Ferguson på å ta igjen Chelsea, som ligger ti poeng foran United etter ni strake ligaseirer.

- Med mindre de begynner å tape poeng har Chelsea et veldig sterkt utgangspunkt. Men vi er fortsatt bare i oktober, så det er dumt å si at man har vunnet gullet. Chelsea er umulige akkurat nå, men vi prøver å følge etter i kjølvannet deres.

Sir Alex mener at det tette engelske kampoppsettet gjør det tøft for landets klubber å vinne Champions League.

- Premier League er veldig krevende gjennom hele sesongen. Vi spiller åtte kamper bare i desember, men hvis du klarer å holde laget friskt så har du en sjanse.

Selv må han klare seg uten Wayne Rooney i morgen. Stortalentet er fortsatt suspendert ettter at han ble utvist mot Villarreal. Darren Fletcher er antakelig tilbake etter å ha hvilt mot Sunderland, mens unge Phil Bardsley fortsetter som høyreback.

Mikael Silvestre misset Benfica-kampen, men er tilbake på stopperplass sammen med Rio Ferdinand.

Sir Alex avviser ifølge Reuters at 18-årige Giuseppe Rossi får sjansen fra start etter at han fikk sitt første ligamål i helgen.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller

Kommentarer til denne saken