Gå til sidens hovedinnhold

Sir Alex: - Giggs er i verdenstoppen

Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson hyller Ryan Giggs. Skotten mener veteranvingen er blant verdens beste fotballspillere for øyeblikket.

Ryan Giggs har storspilt for Manchester United de siste kampene, og gir formann David Gill og Sir Alex Ferguson et stort dilemma:

31-åringen har lyst på en ny toårsavtale på Old Trafford, men så langt har ikke Manchester United-ledelsen innfridd kravet.

I mellomtiden benytter Ryan Giggs anledningen til å finne frem storspillet fra sine glansdager.

Giggs har scoret for Manchester United i tre kamper på rad, og levert like mange målgivende.

- Blant verdens beste
Sir Alex Ferguson er imponert over Giggs' innsats.

- Ryan Giggs har vært fantastisk de siste ukene. I den formen han er i nå, er han blant de beste spillerne i verden, sier Sir Alex Ferguson ifølge ITV Sports.

Og fortsetter å skryte:

- Det er brilliant å se en spiller med en slik bevegelse og balanse. Sammen med Paul Scholes og Roy Keane, har han vist motstanderne at Manchester United er en reell utfordrer.

Enorm erfaring
Sir Alex Ferguson tror innsatsen til sine veteraner Giggs, Scholes og Keane kan hjelpe Manchester United til nye trofeér denne sesongen.

- Dette er spillerne med erfaring, de viser rett fremgangsmåte og er i stand til å vise den tålmodigheten vi trenger nå. Dette vil definitivt hjelpe oss når sesongen går inn i sine siste måneder, sier manageren.

Ryan Giggs har en kontrakt på Old Trafford som går ut om 18 måneder. Fortsetter han med storspillet, tar det trolig ikke mange ukene før Ferguson gir landslagsspilleren for Wales den toårsavtalen han krever.

Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken