Gå til sidens hovedinnhold

Sir Alex ser lyst på framtiden

Ungguttene skal sørge for mer suksess for Manchester United.

Sir Alex Ferguson går inn i et nytt år med vissheten om at framtiden ser lys ut for Manchester United på grunn av de mange unge spillerne som er i ferd med å slå ut i full blomst.

Ferguson har gitt en ny generasjon spillere sjansen i første halvdel av sesongen, og den kjente manageren som går løs på sitt tredje ti år i klubben, har lovet å fortsette og bruke mange relativt unge spillere i den første semifinalen i ligacupen mot Manchester City kommende uke.

Å satse på unge spillere er blitt et varemerke for manageren som har overlevd 23 år på Old Trafford. Han har fulgt den samme linjen hele den tiden han har regjert i den sagnomsuste klubben.

- Jeg synes de unge spillerne mine gjør det veldig bra. De utvikler seg fint og får de sjansene de fortjener, sier Ferguson.

Sir Alex selv fylte 68 år på den siste dagen i 2009, og han ser ikke ut til å la seg merke av alderen. Han er like entusiastisk som han alltid har vært. Energien for å lede laget er på topp, men slik må det også være når man har en av de tøffeste og mest høyprofilerte jobbene innen sportens verden.

(NTB)

Reklame

Nå gjør du utrolige kupp på vinterutstyr og vinterklær

Kommentarer til denne saken