Gå til sidens hovedinnhold

Sist sett på skrekkgården

15 måneder etter at Jan Petter Aarstad sist ble observert, er det gjort et nytt likfunn i brønnen på skrekkgården i Søndre Land.

For fire uker siden ble Ragnar B. Abrahamsen (35) drept i en låve på Søndre Land. Onsdag fant politiet et nytt lik på skrekkgården. Ifølge VG ble liket funnet i en tildekket brønn.

- Jeg vil ikke si noe om hvor avdøde ble funnet, sier politiinspektør Ketil Myhre i Vest-Oppland politidistrikt til Nettavisen fredag morgen.

Se video på TV 2 Sumo:(Artikkelen fortsetter under videovinduet)

208408

Den avdøde er ikke identifisert, men politiet tror det er den savnede Jan Petter Aarstad.

Politiet har siktet en 51 år gammel kvinne, som de også tror medvirket til drapet på Ragnar B. Abrahamsen, for det som trolig er et nytt drap.

Bodde på gården
Jan Petter Aarstad ble meldt savnet tidligere i januar, men de siste sikre observasjonene av mannen ligger 15 måneder tilbake i tid.

- Mannen ble meldt savnet av familien tidligere i januar, og det er primært derfor vi ønsker å finne han, fortalte lensmann Ole Bjerke i Søndre Land til Nettavisen tidligere denne uka.

Da hadde mannen allerede vært borte i over et år.

Det var nemlig i forbindelse med drapssaken på Søndre Land politiet begynte å lete etter mannen og at han ble meldt savnet. Han skal i tiden han sist ble sett ha bodd på Vollheim gård i Søndre Land, der Ragnar B. Abrahamsen ble funnet drept på låven tidligere i år.

(Saken fortsetter nedenfor)


Politiet er fortsatt meget interessert i alle tips omkring den savnede Jan Petter Aarstad.

- Men vi leter ikke etter flere lik nå, sier politiinspektør Ketil Myhre i Vest-Oppland politidistrikt til Nettavisen

Pressekonferanse fredag
Politiet i Vest-Oppland vil foreløpig ikke fredag morgen ikke kommentere om det stemmer at han ble funnet i en brønn.

En person er så langt siktet for drap i saken, mens to personer har status som mistenkt, opplyser politiet i sin pressemelding.

Den siktede og en av de mistenkte er identiske med to av personene som fra før er siktet for drapet på Ragnar Abrahamsen. Den tredje personen har også tilknytning til Vollheim gård.

Abrahamsen skal ha vært med på det brutale ranet av et samboerpar i Stor-Elvdal like før han ble drept.

Nettavisen følger politiets pressekonferanse på Gjøvik klokken 10.

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer