I Roma er ingen så stor som Francesco Totti. Den elegante midbanespilleren har spilt nærmere 500 kamper for hovedstadslaget og er elsket av fansen.

Situasjonene innad i klubben er imidlertid ikke like rosenrød. Den nye treneren Luis Enrique har tatt med seg Franco Baldini inn i trenerapparatet, noe som har ført til en spent situasjon i Roma.

Det skal pågå en feide mellom Baldini og Totti, og duoen skal ha utvekslet noen sinte tekstmeldinger til hverandre.

- Jeg er veldig bekymret og jeg mener det er på tide at vi innser det nesten uutholdelige triangelet mellom Baldini, Luis Enrique og Francesco Totti. Situasjonen dreper Roma, uttaler sportsdirektør i klubben, Walter Sabatini, ifølge Football Italia.

- Jeg føler faren med denne affæren og vi må løse den. Hvis ikke vi klarer det snart, så vil det ikke være noe lag og ikke noe fotball, fordi vi vil være opptatt med andre saker, utdyper Sabatini.

Spilletid skal være stridens kjerne. Sportsdirektøren mener Totti, som har rukket å bli 34 år, må akseptere at han noen ganger må sitte på benken, og at han ikke må føle seg forrådt av den grunn.

- Kanskje vil Totti gjøre mer nytte for Roma hvis han spiller 20 kamper per sesong istedenfor 30. Han burde beholde smilet på benken, delvis for å hjelpe de nye spillerne å unngå denne flausen, sier Sabatini, som også oppfordrer Totti til å uttale seg offentlig om situasjonen.

Serie A har ennå ikke kommet i gang, på grunn av streik blant spillerne.