Gå til sidens hovedinnhold

- Sjanseløs mot Singh

Martin Andresen mener at han ikke kan utkonkurrere Harmeet Singh.

BRANN-VÅLERENGA 1-2:

BERGEN/OSLO (Nettavisen): Vålerenga tok søndag sin fjerde strake seier i Tippeligaen da Brann ble slått 2-1 i Bergen. Nok en gang var spillende trener Martin Andresen (32) på sidelinjen, mens Harmeet Singh storspilte på midtbanen til oslolaget.

Andresen, som etter alle solemerker legger opp som fotballspiller etter denne sesongen, har ikke spilt i Tippeligaen siden 26. juli. 0-3-tapet for Odd Grenland kan bli hans siste i den norske toppserien. Den tidligere landslagskapteinen mener i alle fall at han ikke er god nok til å ta plassen fra Harmeet Singh (18).

- Jeg kan ikke utkonkurrere ham. Ikke en sjanse. Harmeet er et kjempestort talent som nesten kunne spilt i hvilken som helst liga. Han har all tid foran seg og er allerede en av de beste midtbanespillerne i Norge. Han er en av spillerne man håper skal være med i startoppstillingen og vil sikkert få sin sjanse på landslaget en gang, sier Andresen til Dagbladet.

Avgjorde på tampen
Bengt Sæternes (34) ble matchvinner med sitt 2-1-mål i det 89. minutt på Brann Stadion. Etterpå fikk han skryt av sin tidligere lagkamerat Petter Vaagan Moen (25), som var centimeter fra mulig matchvinnerstatus selv.

Etter å ha utlignet gjestenes 1-0-ledelse etter pent samarbeid med Erik Huseklepp, fikk han igjen sjansen i det 75. minutt. Hedmarkingen førte ballen fra egen midtstrek før han fra 25 meter sendte avgårde et knallhardt skudd med strak vrist. Ballen smallt i treverket bak en sjanseløs Troy Perkins. Hadde den gått inn, ville det kvalifisert til årets mål på Brann Stadion.

- Det skuddet så jeg i mål. Det hadde vært utrolig deilig om den hadde gått inn, sukker han.

I stedet var det altså tidligere lagkamerat Sæternes som avgjorde kampen til fordel Vålerenga med sin stupheading like før slutt.

- En skikkelig luring
- Det er typisk Bengt, det. Han er en skikkelig luring, sier hedmarkingen til Nettavisen, før han presiserer:

- Dette er en kamp vi burde vunnet. Men vi var upresise, og mistet ballen altfor lett.

Matchvinner Sæternes var enig med Vaagan Moen:

- Ingen av lagene spilte noen storkamp. Men vi er i form, og da vinner man slike jevne oppgjør, sier han før han avslutter:

- Dette var en slitekamp, men da er det desto bedre å vinne.
Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

Nå kan du chatte med United-legender før storkamper

Kommentarer til denne saken