Gå til sidens hovedinnhold

Sjansesløseri bremset Chelsea

Frank Lampard og John Terry sover nok ikke godt i natt.

TOTTENHAM - CHELSEA 1-0:

Det var ikke bare på banen det ble dramatikk da Tottenham tok imot londonrival Chelsea til oppgjør på White Hart Lane. Kampen måtte utsettes i en halvtime på grunn av en mistenkelig bil som sto parkert utenfor stadion.

Politiet var redd for at det befant seg en bombe i den forlatte bilen, men etter en gjennomgang av bilen ble det ikke funnet noe mistenkelig.

Men publikum måtte smøre seg med tålmodighet før det ble den store underholdningen på White Hart Lane. Den første omgangen var et langt gjesp. Tilbakevendte Robbie Keane hadde noen halvsjanser for hjemmelaget, men lagene gikk målløse av banen etter de første 45 minuttene.

Klassescoring
Den andre omgangen var kun fem minutter gammel da Luka Modric avsluttet et nydelig Tottenham-angrep. Aaron Lennon, som nylig skrev under en ny kontrakt med Tottenham, hadde et nydelig forarbeid på høyresiden. Chelsea-back Ashley Cole viste ikke landslagsklasse da han ble parkert av Lennon. Vingen la ballen inn til Modric som ikke lot seg be to ganger da han dundret inn kampens eneste mål bak en sjanseløs Petr Cech.

Frank Lampard kommer nok ikke til å sove godt i natt. Midtbanespilleren hadde en fantastisk sjanse til å utligne noen minutter senere, men headingen hans fra kloss hold ble reddet på strek av Vedran Corluka.

Ti minutter før slutt viste Tottenham-keeper Gomes seg fra sin beste side. John Terry traff perfekt på et flott innlegg fra Lampard, men Tottenhams sisteskanse hadde et tigersprang av de sjeldne og reddet mesterlig.

De siste minuttene av oppgjøret Chelsea noen utrolige sjanser til å få med seg ett poeng hjem, men både Nicolas Anelka og Alex misbrukte store sjanser.

Guus Hiddink var absolutt ikke fornøyd sitt lag etter kampen.

- Vi visste at United hadde tapt, og dermed gikk vi glipp av en stor sjanse. Det var en strålende mulighet til å forandre på tingenes tilstand. Men vi tapte kampen på grunn av den dårlige starten på andre omgangen, sa en skuffet Chelsea-manager etter oppgjøret.

Første tap
Dermed gikk Hiddink på sitt første tap som Chelsea-manager. Londonlaget hadde en ypperlig mulighet til å ta innpå Manchester United på toppen av tabellen siden de gikk på en smell mot Fulham, men blåtrøyene ligger fortsatt fire poeng bak United med én kamp mindre spilt.

Tottenham ligger på en niende plass på tabellen etter lørdagens trepoenger. Harry Redknapps mannskap ser ut til å bli middelhavsfarere i Premier League også denne sesongen.

For Rafael Benitez ble det en jubeldag. Hans Liverpool kan gå forbi Chelsea på tabellen om de slår Aston Villa på søndag, og vil da også være kun ett poeng bak Manchester United.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Topp 10 salg i langhelgen

Kommentarer til denne saken