Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk denne angrepsrekka

Argentina ser fryktinngytende ut før kveldens åpningskamp i Copa America.

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Oddstips:
Danmark skal til EM
Tippetips:
2,9 mill. i bonuspotten
V75 Bjerke:
Vi stoler på Hamre
V5 Bjerke lørdag:
Vi starter Bjerkefesten med en Brandy
V4 Strømsholm galopp:
Internasjonal V4 med norsktrente hester

Lørdagens oddsprogram består blant annet av EM-kvalifiseringskamper, VM-matcher i Canada og diverse oppgjør i Oddsen-ligaen.

Argentina - Paraguay (0-1) H 1,80
Copa America ble sparket i gang fredag, og i kveld er det gruppe B som skal i aksjon.

Argentina er en av de aller største mesterskapsfavorittene. Ikke så rart når man ser hva slags mannskap den nye landslagssjefen Gerardo Martino rår over.

Offensivt disponerer han navn som Lionel Messi, Sergio Agüero, Carlos Tévez, Ezequiel Lavezzi, Gonzalo Higuain, Angel di Maria og Javier Pastore. Og det skal heller ikke bli lett å bryne seg et forsvar bestående av spillere som Nicolas Otamendi, Pablo Zabaleta, Ezequiel Garay og Javier Mascherano.

I oppladningen til mesterskapet ble Bolivia knust 5-0 for en uke siden.

Paraguay vant ikke en eneste kamp i ordinær tid i mesterskapet for fire år siden, men klarte utrolig nok å ta seg helt til finalen. Der ble det 0-3-tap for Uruguay.

Nåværende Argentina-sjef Martino trakk seg som Paraguay-trener etter bragden, og landslaget har ikke vært på samme nivå siden.

VM i Brasil måtte spillerne se på TV, og den nye landslagssjefen Ramon Diaz har ikke vunnet noen av sine første tre kamper.

Vi tror klart mest på Argentina i kveld og spiller en handikapvariant der Paraguay starter med ettmålsledelse. Spillet går inn hvis Argentina vinner med to mål eller mer.

Objektet kan ikke spilles som singel, og vi kombinerer med et spill fra Oddsen-ligaen.

Sola - Vard Haugesund B 1,80
Nyopprykkede Sola har slått bunnlagene Donn og Eidsvold i tillegg til Vidar. Totalt er det blitt ti poeng, noe som holder til åttendeplass i avdeling 3.

Hvis man ser bort fra kampen mot Vidar, er det blitt tap mot alle motstandere på øvre halvdel av tabellen.

Vard fikk en treg start på sesongen, men har meldt seg på opprykkskampen etter uavgjort borte mot serieleder Ullensaker og 4-1-seier over Vindbjart i de to siste kampene. Ullensaker tapte for Egersund forrige runde, og Vard er nå bare to poeng bak.

Vard sikter mot comeback i OBOS-ligaen, men da er laget nødt til å vinne kamper som dette.

Samlet odds for dobbelen: 3,24.

Kampstart i Sola: 16.00. I Chile: 23.30.


Kommentarer til denne saken