Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk denne oddsen

Tottenham møter et tilnærmet reservelag når Reading er motstander i FA-cupen.

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Hjemmeoddsen uspillbar i ny utgave
Tottenham tapte etter baklengs i sluttminuttene på Villa Park i midtuken. Har ellers sett ut som det topplaget som ble spådd før sesongstart etter Ramos’ inntreden. Møter som i fjor Arsenal i semifinalen i Ligacupen, og første kamp spilles kommende onsdag. Kaboul og Bent er usikre, og det mangler fortsatt noen gode med langtidsskader i forsvaret.

Reading imponerte med et tilnærmet b-lag i FA-cupen forrige sesong, og til denne kampen kommer manager Coppell til å gjøre hele ni endringer fra forrige kamp. Rutinerte Kitson har uttalt at avansement ikke betyr noen ting, ettersom klubben uansett ikke vinner turneringen, og har utfordring nok i å sikre fornyet kontrakt i Premiership. Laget har vist mye bra på hjemmebane så langt i sesongen, men svake borte med 0-3-7.

Reading var tidvis gode i tilsvarende seriekamp, som endte 6-4 for bare en uke siden. Normalt ville vi ikke jublet over denne oddsen rett etter en så spesiell kamp mellom tilsvarende lag, men Readings ambisjoner er ikke til å ta feil av. Vertenes derby mot Arsenal blir eneste grunn til å begrense innsatsene på markedsledende (2,20).

NB! Norsk Tipping har endret oddsen for dette ufallet til 1,85. Vi anbefaler heller spill på Espanyol eller Huddersfield, førstnevnte er også tilgjengelig som singelspill.

Bortelaget undervurdert
Lagene spilte uavgjort i to kamper i denne turneringen forrige sesong, med Bristol som vinner etter straffer på Riverside. Flotte 13-8-5 hittil i Championship inkluderer mange knepne seirer og marginer på riktig side. Har vært uten skader under det tette juleprogrammet, men til denne ser Carey og McIndoe ut til å mangle.

Middlesbrough har stort sett vært et sørgelig syn denne sesongen, men stråler også med god organisering og full innsats fra tid til annen. Tradisjonelt verken gode på bortebane eller i kamper mot svakere motstand. 3-2-6 hittil på fremmed gress er dog en klar resultatmessig forbedring fra forrige sesong. Mido er ikke riktig klar ennå, ellers ingen fravær av betydning.

En opp- og nykomling som Reading kan tillate seg å nedprioritere FA-cupen for åpen scene. Den slags sitter lenger inne for en stolt, gammel klubb fra nordøst-England, som dessuten kan trenge en oppmuntring ved siden av tilværelsen på Premier Leagues nedre halvdel. 2,15 på at Boro tar seg av dette er ikke godt betalt, men kan brukes.