Fredag kveld, etter å ha flyttet inn i ny leilighet i Tromsø, lagde Astrid Olsen og kjæresten pizza med kylling for å hygge seg.

Hyggen snudde imidlertid raskt. For da Astrid skulle ta det siste pizzastykket, oppdaget hun noe som satte matlysten ute av spill.

- Jeg oppdaget noe seigt og stort som kan sammenlignes med en hvalnøtt. Jeg trekker det ut av pizzastykket og ser at dette ikke er kjøtt, forteller hun til Nordlys.

- Organ eller tarm
I den ferdighakkede salatkyllingen fra Prior hadde det nemlig sneket seg med noe som slettes ikke var kylling.

- Jeg vet ikke helt hva det er, men det ligner et organ eller en tarm, med årer som går på langs, sier Astrid Olsen og fortsetter:

- Det var den middagen.

Hun tok bilder av funnet, som ikke akkurat har bidratt til å øke lysten på kylling i tiden fremover.

- For å si det slik, det kommer til å gå en lang stund før jeg spiser kylling igjen. Jeg har akkurat vist bildet til familiemedlemmer, og jeg tror ikke at dem har så lyst på kylling akkurat nå, sier Olsen.

- Jeg setter spørsmålstegn ved hva Prior har i det dem putter ut på markedet, legger hun til.

Nortura beklager
Nordlys har vist bildene Astrid Olsen tok til Kjell S. Rakkenes, konserndirektør for kommunikasjon, samfunnskontakt og mattrygghet i Nortura, samvirket som eier Prior.

- Det er vanskelig for meg å si hva det er for noe, men det er åpenbart noe som ikke skal være i salatkyllingen, sier Rakkenes, som beklager saken.

- Her har kunden muligheten til å få pengene igjen dersom hun ønsker det.

Rakkenes sier at det er sjeldent det oppdages fremmedlegemer i Priors kyllingprodukter.

- Det hender av og til at det kommer en stykningsdel fra kyllingen som ikke hører hjemme. Det er ikke farlig, det er det aldri, men det forringer jo kvaliteten på produktet. Det skal det ikke gjøre, sier Rakkenes.

Les flere saker fra Nordlys.