Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk landets dyreste boliger

Rikingene selger sine boliger. Se de dyreste i ditt fylke her.

Det er mange boliger rundt omkring i landet som du helst skal vinne i Lotto for å få råd til. Vi gir deg under de dyreste boligene i alle de norske fylkene, hentet fra boliga.no. Klikk på lenkene under hvert fylke for å se bilder og kart fra boligen.

Boliga: Søk etter boliger her
1881: Søk i kart her

Aust-Agder
I Lillesand kan du få deg en enebolig på 186 kvadratmeter for 20 millioner kroner. Eiendommen tvangselges, og har blant annet låvebygning og stabbur. Den har vært hytte tidligere.

Finnmark
Vil du bo i Russeluftveien 102 i Alta så blir prisen nærmere 4,7 millioner kroner. Praktvillaen har vært til salgs i 314 dager.

Hordaland
Eikeneset Herregård kan bli din for 15 millioner kroner. Strandeiendommen har naust og badehus, og er på 583 kvadratmeter.

Vestfold
Capellaveien 7 i Sandefjord koster deg 22 millioner kroner. Da får du egen brygge og 25 meter strandlinje....

Oslo
Måkeveien 64 vil koste deg småpene 23 millioner kroner . De 389 kvadratmeterne har etter sigende Oslos beste solforhold.

Sogn og Fjordane
For å legge dine hender på den dyreste boligen i fylket må du ut med 4,9 millioner kroner for denne boligen. Eiendommen ligger i vannkanten til Sognefjorden og er på 203 kvadratmeter.

Telemark
Det er riktignok ikke en enebolig, men du kan få en hytte for 25 millioner kroner i Langesund. Den dyreste boligen til salgs i fylket er Havna 16 i Porsgrunn. For 12,5 million får du egen strandlinje på 70 meter .

Vest-Agder
For en leilighet i Kristiansand må du ut med 13 millioner kroner. Riktignok er det snakk om 4 leiligheter ved strandpromenaden, slik at det er denne toppleiligheten i samme by som er fylkets virkelig dyreste.

Nord-Trøndelag
I Stjørdal kan du kjøpe en enebolig på 139 kvadratmeter til 8 millioner kroner . Småbruket, som det egentlig er, har mulighet for fiske fra egen grunn.

Østfold
Vil du ha en villa på Larkollen så er vel ikke 29 millioner for mye? 382 kvadratmeter og 5 soverom er noe av det du får i tillegg til strandlinje og golfbane?

Nordland
Sløyfa 14 i Bodø har en pris på 5 millioner kroner. Familievillaen med panoramautsikt er på 317 kvadrameter.

Troms
Tollbustranden i Tromsø kan bli din for 13,5 millioner kroner . 194 kvadratmeter er toppleiligheten på bryggekanten på.

Møre og Romsdal
Vil du eie en egen øy i Kristiansund må du ut med 12 millioner kroner, men du får ikke med mye bebyggelse. Den dyreste boligen i fylket er for øyeblikket Nedre Kollersundvegen 65 i Ålesund. For litt under ti millioner kroner får du 466 kvadratmeter, to balkonger og dobbelt garasje.

Hedmark
Vil du eie Eidet Gård i Nordre Trysil må du ut med hele 13 millioner kroner. Eiendommen har cirka 4 kilometer egen strandlinje.

Oppland
Det er mange dyre hytter i Oppland, men den dyreste eneboligen finner du på Østre Toten. Fordelen er at du får eget gartneri for prisen på 6,9 millioner kroner.

Buskerud
Den dyreste boligen i Buskerud finner du i Drammen på adressen Strøtvetveien 10. Boligen på 316 kvadratmeter koster 16,5 millioner kroner. «I prospektet for boligen heter det at den er 1En meget eksklusiv og gjennomført bolig med fine kvaliteter. Det er lagt stor vekt på detaljer og materialvalg.» Se boligen på kart her .

Akershus
Den aller dyreste boligen i Akershus er Halden Hovedgård på Snarøya. Skal du legge dine hender på den eiendommen må du ut med 53 millioner kroner.

Rogaland
Tyriveien 14 i Stavanger koster deg 12,8 millioner kroner. Da får du også 873 kvadatmeter med bolig.

Sør-Trøndelag
En leilighet til 9,5 millioner kroner kan bli din i Trondheim. Toppleiligheten har takterasse og er på 140 kvadrat.

PS! Her er Norges billigste bolig akkurat nå.

Kommentarer til denne saken