Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk Liverpool-eierens frekke svar til Arsenal

Ikke imponert over rekordbudet på Luis Suarez.

Tirsdag kveld ble det kjent at Arsenal skal ha lagt inn et bud på 40 millioner og ett pund for Luis Suarez, noe som ifølge spillerens agent, Pere Guardiola, skulle være nok til at Liverpool ville selge.

Merseyside-klubben skal imidlertid ha avslått tilbudet, og krever trolig nærmere 55 millioner for superspissen.

Røyker sokker?
Onsdag morgen underbygges dette av Liverpool-eier John W. Henrys tweet, hvor han er så klar som man kan bli på at han ikke er spesielt imponert over Arsenals siste bud.

HTML EMBED

«Lurer på hva de røyker borte på Emirates?» skrev amerikaneren, som tydelig altså kunne tenke seg noen flere millioner for Suarez.

Tredje bud
Agent Guardiola mener at klubber som byr over 40 millioner pund kan løse angriperen fra hans kontrakt med Liverpool. Merseyside-klubben mener derimot at et slikt bud kun gir andre klubber tillatelse til å snakke med spissen, men at Liverpool ikke trenger å akseptere tilbudet.

Luis Suarez har i flere uker gitt indikasjoner på at han ønsker seg vekk fra Liverpool. Foreløpig skal det kun være Arsenal som har kommet med konkrete bud på spissen, men også Real Madrid skal ifølge engelske og spanske medier være interessert.

Arsenals siste bud skal ha vært det tredje i rekken, etter at også bud på 30 og 35 millioner ble blankt avslått av Anfield-klubben.

Uruguayaneren er for øyeblikket i Australia sammen med resten av Liverpool-troppen, som møter Melbourne Victory onsdag.

Suarez har fortsatt tre år igjen av sin kontrakt med Liverpool og manager Brendan Rodgers har så langt vært klar på at han ønsker å beholde den kontroversielle spissen.

Reklame

Sjekk ut Nettavisens eksklusive grillpakker: Den amerikanske grillpakken og den moderne grillpakken

Kommentarer til denne saken