Gå til sidens hovedinnhold

Sjokk over drept Potter-skuespiller

- Vi er dypt sjokkert og trist over Robert Knox' død og våre tanker går til familien hans, sier teamet bak Harry Potter-filmene.

(SIDE2:) Robert Knox (18), døde etter å ha blitt knivstukket utenfor en pub lørdag natt. Han døde etter å ha forsøkt å hjelpe sin yngre bror med å få igjen en mobiltelefon.

LES MER: Potter-skuespiller drept

Knox var en kommende skuespiller i Storbritannia og blir å se som Ravnklo-medlemmet Marcus Belby i den kommende Harry Potter-filmen «Harry Potter og halvblodsprinsen».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Han hadde også en rolle i TV-serien «The Bill» på britisk fjernsyn. Robert Knox' død har vakt stor oppmerksomhet i Storbritannia - ikke bare fordi han blir et kjent ansikt i den kommende Potter-filmen, men også fordi britene har opplevd en rekke knivdrap blant tenåringer de siste månedene.

En 21 år gammel mann sitter varetektsfengslet siktet for å ha drept Robert Knox. Alfie Enoch, som spiller Dean Thomas, i filmene om Harry Potter, var søndag på stedet for å vise den drepte en siste ære.

- Vi fikk så god kontakt første dagen på settet. Han var en super fyr. Jeg kan ikke tro at han er borte, sier Enoch til The Sun.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Kommentarer til denne saken