Gå til sidens hovedinnhold

- Sjokolade bedre enn sex

Sjokolade er en fristelse som mange ikke kan motstå. Nå er det en egen klubb for de som elsker denne herlige fristelsen.

(Side2)Er du glad i sjokolade, er klubben Sjokoladeelskere noe for deg. Her diskuteres sjokolade og dens mange herligheter, og medlemmene gir hverandre tips til ulike sjokoladefristelser. Klubben finner du på TV 2s nye nettsamfunn, Me .

Her finner du Sjokoladeelskerklubben

Èn av medlemmene går til og med så langt som å hevde at sjokolade er bedre enn sex. Men stort sett diskuteres dessertoppskrifter og sjokoladenytelser.

Her er noen av lesernes innlegg fra klubben:

-Et lite dessert-triks
En dessert som kun tar sekunder å lage, også så godt! En hermetisk pære på en dessertskål, legg en after eight-sjokolade på toppen. Sett i mikroovnen noen sekunder til sjokoladen begynner å smelte(bøyer seg over pæren). En liten kremdott ved siden, og vips....ferdig. Mmmmm.

-Jess da :)
Slanketips: Spis en sjokolade før hvert måltid. Sjokoladen tar bort den verste sulten og man spiser mindre mat. Dersom du heller bryr deg om kalorier, plassér sjokoladen nær hyllekanten øverst i skapet. Kalorier har nemlig høydeskrekk og vil således hoppe ut av sjokoladen og samle seg innerst i skapet.

- Ordentlig digg..
Sjokolade e jo bedre enn sex d... mmm.. Skal vi se, sjokolader som jeg digger: Freia melkesjokolade vanlig, med kjekskuler el med daim, stratos, crispo, kinder sjokolade, m&ms.... Smeltet sjokolade e digg, kjenner en som legger sjokoladen under en pute og så sitter seg på puten.... Og vips etter noen minutter så har hun smeltet sjokolade.... hehehe.

- Husk
1. Dersom dine hender blir tilsølt av smeltet sjokolade, spiser du for langsomt.

2. Spiser du like mye mørk og hvit sjokolade vil kroppen din være i balanse.

3. Sjokolade er vegetarmat og ergo sunt. Den fremstilles av kakaobønner, og bønner er jo grønnsaker.

Få din egen side på Me her.

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot