Gå til sidens hovedinnhold

Skadesjokk for Real

Seieren over Valencia kostet gigantklubben dyrt.

Lørdag tok Real Madrid en massiv seier over Valencia på Mestalla. Hovedstadslaget mistet ledelsen sin to ganger, men en heading fra Ezequiel Garay med drøye ti minutter igjen sørget for at alle tre poengene ble med hjem til Madrid, og at det fortsatt er spenning i toppen av La Liga.

Men de tre poengene kom nok i det dyreste laget.

Midtstopper Pepe gikk opp i en duell med La Ligas toppscorer David Villa, men det gikk helt galt når han traff bakken igjen. Portugiseren landet forkjært, og forlot banen kort tid etter.

Den tidligere Porto-spilleren forlot Mestalla på krykker.

Nå er omfanget av skaden kjent: Pepe må belage seg på seks måneders pause fra fotballen på grunn av et røket leddbånd, noe som i praksis vil si at han mister resten av sesongen for «Los Blancos».

- Spilleren vil bli operert om kort tid, og det regnes med at han er ute i seks måneder, skriver gigantklubben på sin hjemmeside.

Det er også dårlige nyheter for Portugal, som nok må klare seg uten Pepe i sommerens VM i Sør-Afrika.

Pepes skade vil tilsi at Real nok må ut på overgangsmarkedet og finne seg en ny stopper i januarvinduet. Christoph Metzelder har også vært hyppig ute med skader for de hvitkledte, og dermed er det tynt i rekkene for laget som innehar andreplassen i La Liga.

Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken