Gå til sidens hovedinnhold

Skadet Kaka nekter å ta imot lønn av Milan

- Inntil jeg kan spille igjen, ønsker jeg ingenting annet fra Milan enn støtte og omsorg.

Milans skadeliste ble lengre da Kaká måtte av banen mot Torino i helgen. Midtbanemannen viste sin kjærlighet til klubben ved å nekte å motta lønn mens han er utilgjengelig.

For to uker siden vendte brasilianeren tilbake til Serie A-klubben etter noen mer eller mindre mislykkede sesonger i Real Madrid. Han startet som kaptein i lørdagens 2-2-kamp mot Torino, men måtte byttes ut i annen omgang på grunn av en muskelskade.

Om rundt ti dager skal Kaká gjennom nye undersøkelser som vil antyde hvor lenge han er ute, opplyste Milan mandag. Uansett er han utelukket når «Rossoneri» åpner mesterligaen hjemme mot Celtic onsdag.

– Det er en vanskelig tid for meg, men jeg har allerede begynt behandlingen. Jeg håper å være tilbake på banen så raskt som mulig for å gi dere og meg selv glede.

– Jeg har bestemt meg for å stanse lønnen min. Inntil jeg kan spille igjen, ønsker jeg ingenting annet fra Milan enn støtte og omsorg, la 31-åringen til.

I Italia tjener midtbanespilleren 31,5 millioner kroner (4 millioner euro) årlig. Lønnen i Real Madrid var betydelig høyere, rundt 80 millioner kroner. (©NTB)

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken