Gå til sidens hovedinnhold

Skadetrøbbel for United

Med 7-1-kampen mot Roma friskt i minne, blir Manchester United favoritter mot AC Milan tross i sentrale fravær i forsvar.

United har hele ni spillere ute til kveldens storkamp, og 1,85 på hjemmelaget synes kraftig underbetalt.

Les også: Alt om United-Milan

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens fotballguide

På dagens spillforslag prøver vi en liten innsats på at Finland overrasker hjemme mot Canada, samt et godt betalt objekt fra østerriksk 1. divisjon.

Flott odds på vertene
Generalprøve for begge lagene før VM starter. Finland kommer som vanlig til å stille et sterkt lag til turneringen, men tapte 0-2 sist for Tsjekkia. Flere solide forsterkninger fra NHL har ankommet, blant annet keeperen Kari Lehtonen fra Atlanta Thrashers.

Canada er som alltid en av VM-favorittene, men laget er ikke komplett enda med spillere fra NHL. Canada pleier også å starte svakt i turneringen før laget blir ordentlig samspilt, og spillerne vant med de store banene. Til denne spares flere av NHL spillerne, og laget stiller med syv spillere som har spilt i Europa i vinter. Dette bør være en god sjanse for Finland på hjemmeis til å sette transatlantene på plass.

Oddsen er i toppklasse, men moderate innsatser da dette er en privatkamp.

Oppskriftsmessig hjemmeseier
Kamp fra nest høyeste nivå i Østerrike. Schwanenstadt ligger på andreplass, 11 poeng bak ledende LASK og seks poeng foran tredjeplassen. Kommer fra to seirer på rad, tap i de tre foregående. Uten poengdeling på de 14 siste. 8-2-3 på eget gess.

Kärnten står med 0-4-1 på de fem siste. Ligger som nummer syv av 12 lag i divisjonen. 1-3 i omvendte oppgjør før jul, har tapt de tre siste mot dagens motstander uansett bane. 3-4-6 borte.

1,70 på hjemmelaget kjøpes.