Gå til sidens hovedinnhold

- Skal på hue og ræva ut

Odeon-eier Aron Natvig liker dårlig at folk sniffer kokain på toalettene hans.

Konfrontert med Nettavisens rapport fra turbotirsdagen på Odeon, sier en av utestedets eiere, Aron Natvig, at han ikke er overrasket over at det misbrukes kokain på Odeon.

- Vi lever jo ikke i lala-land, og vi er ikke blåøyde. Vi jobber i utelivsbransjen, og vet godt hva som foregår. Kokain er et onde som er forbundet med utelivet. Men jeg vil understreke at dette er høyst uvelkomment hos oss, sier Natvig.

Kaster ut brukere
Han innrømmer at det er svært ubehagelig at Odeon nok en gang knyttes til narkotikamisbruk.

- Dette er ikke hyggelig for oss. Men jeg vil si at dersom vi tar noen i å bruke kokain, så ryker de på hue og rævva ut. Og hvis noen prøver å omsette inne hos oss, rapporterer vi det til politiet. Vi blåser i hva slags status folk har. Desto høyere status, desto større idiot er du hvis du bruker kokain, sier Natvig.

Han mener det er vanskelig å overvåke hva gjestene foretar seg til enhver tid.

- På disse tirsdagene du snakker om, er jo Odeon veldig populært, og vi har 600-700 gjester. Da kan vi ikke stå på toalettet til enhver tid for å følge med den lille prosentandelen idioter som måtte finne på å bruke dop.

- Stigmatiserende
Natvig omtaler det som «skuffende» at enkelte i klientellet ble tatt på fersken av Nettavisen.

- Vi har prøvd forskjellige triks for å hindre folk i å kunne bruke stoff på do, sånn som å smøre vaselin på toalettlokket. Men brukerne er kreative og finner andre måter å få det i seg på.

- Odeon driver med alkohol og mat. Og vi syns det er veldig stigmatiserende å bli knyttet til kokainmisbruk. Dette foregår på mange utesteder, sier Natvig.