Det var Frp-veteran Carl I. Hagen og hans kone Eli alle ventet på da sesongens første «Skal vi danse» gikk på lufta på TV 2 lørdag.

Foruten Carl I. Hagen og Eli Hagen deltar Linda Johansen, Kim-Daniel Sannes, Kathrine Sørland, Rein Alexander, Isabella Martinsen, Venke Knutson, Pål Anders Ullevålseter, Jarl Goli og Eirik Søfteland i høstens programserie.

Artisten Venke Knutson var først ut på dansegulvet. Hun driver i dag en egen sang- og danseskole, men insisterer selv på at hun ikke er noe dansetalent. Danseundervisningen er det en kollega som tar seg av.

– Jeg gleder meg til å være med i «Skal vi danse» fordi jeg ikke kan danse, kokketerte hun i lørdagens program.

Trass i de angivelig manglende evnene klart hun seg helt greit. Dommerne ga henne karakterer midt på treet og mente hun kunne bli en «farlig konkurrent» senere.

Eli Hagen entret senere dansegulvet med paljettkjole og høyt hår. Hennes nummer startet med en dusj hårspray og nådde finalen da partneren slengte henne opp på skulderen og svingte henne rundt som en propell. For dette belønnet dommerne paret med femmere og ros for en «snerten» danseopptreden.

Ingen ryker ut i første program, men deltakerne får med seg dommerpoeng og seerstemmer videre til neste runde. (©NTB)