Gå til sidens hovedinnhold

Skandinavisk gavepakke til United

... men to mål på ett minutt reddet City-poeng.

MANCHESTER CITY - SUNDERLAND 3-3:

Hjemmelaget måtte ha seier og tre poeng mot Sunderland for å tette luken til serieleder Manchester United.

Det sørget en svenske og en danske for at de ikke fikk.

For Sebastian Larsson og Nicklas Bendtner var effektive på Etihad stadion og det så lenge ut til at gjestene skulle stikke av med alle tre poengene.

Men på stillingen 1-3 i det 85. minutt dukket Mario Balotelli opp.

Italieneren dunket ballen i mål fra 20 meter og håpet om poeng tente seg hos hjemmelaget. Jubelen hadde ikke rukket å stilne før Aleksandar Kolarov fyrte løs fra samme posisjon som Balotelli scoret fra og igjen gikk ballen i mål. Dermed klarte City å redde et poeng i gullkampen.

- Vi spilte ikke så bra i dag, forteller Manchester City-manager Roberto Mancini til TV2 Premier League.

- Det er uvanlig, men i løpet av et år kan slikt skje. Vi ville vinne, men det var en vansklig kamp og United kan også gå på poengtap, sier han.

Skandinaviske spillere i fokus
Den første omgangen var jevnspilt og begge lag hadde sjanser til å sette inn en tidlig ledelse, men det skulle ta 31 minutter før det smalt.

Larsson mottok ballen like utenfor 16-meteren og sendte i vei et godt plassert skudd helt nede ved stolperoten.

Like før pause utlignet Mario Balotelli og City på straffe etter at Edin Dzeko ble felt av Craig Gardner. Det så ut til at lagene skulle gå til pause med en scoring hver helt til danske Nicklas Bendtner dukket opp fire minutter på overtid i den første omgangen.

Stéphane Sessegnon tok et raskt og velplassert frispark som Bendtner fikk hodet på og stanget gjestene opp i en ny ledelse.

De lyseblå måtte angripe i den andre omgangen, men klarte ikke å få omsatt sine sjanser.

Det gjorde derimot Sunderland og deres skandinaviske spillere. Bendtner ble spilt fri i en kontring og kom seg ned mot City-målet der han sendte ballen inn foran mål til Larsson som enkelt kunne plassere ballen i nettet.

To mål på ett minutt
Roberto Mancini satte inn Carlos Téves og sendte alle mann i angrep for å prøve å redde et poeng.

Da det gjennsto fem minutter av ordniær spilletid så det ut til at håpet hadde gått ut av City-spillerne, men da dukket Balotelli opp.

For hjemmelaget fikk et frispark på gjestenes halvdel og ballen ble sendt til italieneren som dro seg innover i banen og sendte ballen kontant i nettet fra 20 meter.

Kun et minutt senere hadde det utrolige skjedd. Kolarov fikk ballen av Téves og sendte ballen i mål fra drøye 20 minutter.

Det ble et stormløp mot Sunderland-målet de siste minuttene, men det ble ingen flere scoringer i oppgjøret.

HTML EMBED
Reklame

Tilbud på treningsutstyret du trenger hjemme

Kommentarer til denne saken