Gå til sidens hovedinnhold

Skjenkesjef utsatt for julebordtabbe

Skjenkekontoret sin storaksjon røpet for alle utestedene i Bergen.

(iBergen.no) 15. desember gikk skjenkekontrollen til storaksjon på byen, men det kom ikke som noen overraskelse på byens serveringssteder.

14. desember hadde skjenkekontrollen sitt eget julebord på utestedet Era, samtidig som Kontor for skjenkesaker hadde et samlingsmøte på restauranten. Samtlige deltakere som kom til restauranten fikk utdelt et internt dokument, før de gikk ut for å gjennomføre storkontrollen, skriver BA.

Senere på kvelden ble skjenkekontrollen varslet av politiet. En person ringte fra ett av byens utesteder og fortalte at han hadde fått taushetsbelagt informasjon fra en Era-ansatt.

iBergen.no kjenner til at flere av byens utesteder hadde fått tilgang til kontrollister i forkant av storkontrollen. Blant annet hadde ett av byens utestedet ekstra streng kontroll med legitimasjonssjekk på kontrolldagen.

I tillegg ble det hyret inn ekstrabemanning utelukkende for å passe på om overstadig berusete personer befant seg i lokalene.

Kontorsjef for Kontor for skjenkesaker Gro Gaarder avdramatiserer det hele når iBergen.no tar kontakt.

- Dette er egentlig en ikke-sak. Det viste seg at ingen dokumenter beviselig var borte og dessuten hadde avisene skrevet om kontrollen på forhånd, sier Gaarder til iBergen.no.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk