Gå til sidens hovedinnhold

Skjønte ikke hvordan han scoret

Hødd sørget for Bodø/Glimts første tap siden april.

HØDD - BODØ/GLIMT 2-1:

Med hele tolv seirer på rad og 16 kamper uten å tape reiste Adeccoligaens topplag Bodø/Glimt på besøk til Høddvoll søndag.

Der skulle den imponerende rekken stoppe for nordlendingene.

Scoringer av Sivert Heltne Nilsen og Espen Standal mot slutten av hver omgang sørget for å løfte Hødd opp til femteplassen på tabellen. Førstnevnte trodde egntlig han skulle få straffe da han, med en heller slapp heading, sendte Hødd foran.

- Jeg kan ikke skjønne at den gikk i mål. Jeg var på vei bort til dommeren for å klage på at jeg ikke fikk straffe når jeg så at ballen gikk i mål, sa Nilsen til Sunnmørsposten.

- Glimt-spilleren hadde begge henda rundt halsen min og prøvde å dra meg nedover, og jeg spurte dommeren i etterkant om det hadde blitt straffe. Da sa han ja, men så ble det jo mål.

Klatrer
Sunnmøringene er nå inne blant de fire lagene som får spille omspill om den tredje opprykksplassen til Tippeligaen etter sesongslutt.

Jim Johansen reduserte for Glimt bare sekunder etter Standals 2-0-mål, men utlgningen kom aldri.

Tabelledelsen er likevel fortsatt betryggende for Jan Halvor Halvorsens mannskap. 14 poeng skiller ned til toer Stabæk. Bæringene har én kamp mindre spilt.

Oppgjøret mot Follo ble utsatt fordi Stabæk har tre spillere som er med på aldersbestemte landslag denne uka.

Ranheim og Kristiansund ble liggende på tredje- og fjerdeplass etter å ha spilt 1-1 i Trondheim søndag.

Viktige poeng
I bunnstriden vant Strømmen det viktige lokaloppgjøret hjemme mot Ull/Kisa med 3-2. Det økte Strømmens forsprang til nettopp Ull/Kisa under nedrykksstreken.

Seks poeng må trener Roar Johansens gul- og grønkledte fra Jessheim hente inn for å ta igjen rivalen.

Nedrykksplasserte Vard Haugesund vant noe overraksende sin hjemmekamp mot Sandefjord med 2-1. Det gir håp om å redde plassen i divisjonen for haugalendingene, selv om det fortsatt skiller åtte poeng opp til trygg grunn.

Øvrige resultater i Adeccoligaen søndag:
HamKam - Bryne 3-2

Mjøndalen - Kongsvinger 3-0

Kommentarer til denne saken