Gå til sidens hovedinnhold

Skjøt LSK-kamerat i rumpa med luftgevær

Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv, sier LSKs Bjørn Bergmann Sigurdarson.

To politimenn marsjerer inn i LSK-garderoben, ser seg rundt og roper:

- Bjørn Bergmann Sigurdarson, du er under arrest!

Men la oss ta det fra begynnelsen.

En gang i 2010 var LSK-spillerne samlet på treningsfeltet. Da treningen var over, gikk Bjørn Bergmann Sigurdarson til bilen og hentet sitt nye luftgevær. Han så Marius Johnsen spasere 100 meter bortenfor, og islendingen ante en anledning til å gjennomføre et sprell.

Sigurdarson siktet på Johnsen, trakk av, og den lille kula fløy gjennom lufta og traff Marius Johnsen rett i skinka, til stor latter blant lagkameratene.

«Lattermild gjerningsmann»
Islendingen ler når Nettavisen ber ham fortelle om episoden.

- Hvem fortalte deg det? Det var bare en spøk, sier en lattermild Sigurdarson.

Han forteller gladelig hele historien til Nettavisen.

- Marius jakter en del, og jeg tenkte derfor at jeg skulle ha det litt gøy med ham. Det var langt unna, og jeg traff ham midt i rumpa, sier islendingen og ler høyt.

- Han fikk ikke vondt, og det var bare en spøk, forsikrer han.

Johnsen fikk hevn
Men Marius Johnsen skulle få sin hevn, og det er her de to politimennene kommer inn i bildet.

Johnsen kjente nemlig to politibetjenter, og fikk avtalt at de skulle komme og sette en real støkk i Sigurdarson. Klubben fikk beskjed om påfunnet, og var gledelig med på spøken.

Noen dager senere spaserte dermed to politibetjenter inn i LSK-garderoben, og førte med seg Sigurdarson ut til politibilen iført håndjern.

- Det var helt sykt. Politiet kom inn i garderoben og sa at jeg var under arrest. Jeg ble helt blå i ansiktet. De satt håndjern på meg, og jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv, forteller islendingen.

- Men etter hvert så jeg politiet smile, og jeg skjønte at det var en spøk. Alle holdt på å le seg ihjel. For en idiot jeg er som gikk på den, ler Sigurdarson.

LSK-assistent Petter Belsvik ler når han blir minnet på historien.

- Det var veldig morsomt, og jeg husker han ble helt blek i ansiktet da politiet førte ham bort i håndjern. Det var en «practical joke» som smalt rett tilbake i ansiktet hans, ler Belsvik.

Det har ikke lyktes Nettavisen å komme i kontakt med Marius Johnsen.

Kommentarer til denne saken