Gå til sidens hovedinnhold

Skrekk-brødre i ny krangel

Kun én måned etter at han knivstakk broren på Lagunen, skal 18-åringen igjen ha vært i trøbbel med storebror.

(iBergen.no) 18-åringen setter søskenkjærligheten på en alvorlig prøve.

Stukket ned på Lagunen
19. januar i år startet han og broren (24) en voldsom krangel som kunne fått fatalt utfall. Foran sjokkerte handlende, midt i det travleste lørdagsrushet på Lagunen kjøpesenter, trakk 18-åringen kniv og stakk broren i magen. Mens broren lå blødende og skrikende på sentergulvet, løp gutten fra stedet.

Senere samme dag møttes de igjen, i fyllearresten på Bergen sentrum politistasjon. Uavhengig av hverandre hadde de begge havnet i trøbbel på fylla og måtte tilbringe natten på glattcelle.

Truet igjen
Det skulle gå bare én måned før brødrene igjen skapte hodebry for politiet i Bergen.

Natt til tirsdag skal 18-åringen igjen ha vært truende overfor storebroren. I en bolig på Nordnes skal han ha gått fullstendig berserk og latt raseriet gå utover både broren og rutene i huset. Mens glassbitene fløy skal han ha truet 24-åringen med å gjenta knivoverfallet på Lagunen.

Vil holdes i fengsel
Etter den siste episoden setter politiet foten ned og krever at Bergen tingrett varetektsfengsler 18-åringen.

- Vi mener det er en viss bevisforspillelsesfare og unndragelsesfare, ettersom han er utenlandsk statsborger, sier politijurist Per Johan Askevold til iBergen.no.

Tenåringen framstilles for retten i ettermiddag. Det er foreløpig uvisst om han vil erkjenne straffskyld etter siktelsen, som lyder på trusler og skadeverk.

Les flere nyheter på iBergen.no

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem