CHELSEA-PORTSMOUTH 4-0: De fleste engelske aviser tipper Luiz Felipe Scolaris Chelsea som den kommende seriemesteren i Premier League.

Hvis søndagens maktdemonstrasjon mot Portsmouth er representativt for det nivået Chelsea holder nå, er det like greit å dele ut gullet med én gang.

Joe Cole satte inn kampens første mål etter bare 12 minutters spill, godt hjulpet av en strålende pasning fra Michael Ballack.

Et snaut kvarter senere økte Nicolas Anelka til 2-0, da han sto en halv meter fra streken og headet ballen i mål etter en lobbpasning fra Deco. 2-0 etter 26 minutter - og det var fullt fortjent.

Frank Lampard økte til 3-0 fra straffemerket på overtid i første omgang. Den andre omgang var en ren transportetappe. Skremmeskuddet var for lengst fyrt av i retning de andre gullfavorittene - nå handlet det bare om å fullføre kampen, unngå skader og holde tett bak.

Portsmouth, som ble tippet på sjetteplass av Nettavisen, kom litt mer med i kampen etter pause, men var i realiteten aldri i nærheten av poengene i denne kampen. Chelsea fortjente faktisk også det fjerde målet, som nykommeren Deco satte inn med et langskudd like før kampslutt.

- Vi hadde lyst til å spille så godt som vi vet vi kan. Vi ville starte med alle våpnene i bruk. I fjor fikk vi en vanskelig start, men den fotballen vi spilte i dag, var av beste klasse, sa Frank Lampard til Sky Sports etter den imponerende forestillingen.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).