Gå til sidens hovedinnhold

Skrev under på ny langtidskontrakt

Premier League-profil blir værende i lang tid.

Etter sju sesonger i samme klubb har Arsenals burvokter Wojciech Szczesny (23) forpliktet seg ytterligere til «The Gunners».

Polakken har vært Arsène Wengers førstevalg mellom stengene siden 2012/2013-sesongen. Szczesny kom til londonklubben helt tilbake i 2006.

Da hadde han allerede debutert på førstelagsnivå som 15-åring for Legia Warszawa.

- Vi er veldig glade for at Wojciech har skrevet under på en ny langtidskontrakt. Jeg har alltid ment at han er en ekstremt talentfull spiller. Han har glitrende reflekser og er mentalt sterk, sier Wenger til klubbens nettsted.

- Han fortsetter å vokse og utvikler seg hele tiden også, så han har potensial til å bli enda bedre. Han kan bli en viktig del av Arsenal Football Club i mange år framover, fortsetter manageren.

Szczesny er også godt fornøyd med avtalen, og benytter sjansen til å takke for støtten han har fått fra klubben siden ankomsten.

- Mange mennesker har gitt meg en utrolig støtte siden jeg kom hit som unggutt. Folk som Tony Roberts, som hjalp meg med utviklingen fra ung alder. Jeg er veldig stolt over å være Arsenal-spiller, og jeg ser fram til å hjelpe klubben med å lykkes i årene framover, uttaler den polske landslagsmålvakten.

Verken klubb eller spiller har bekreftet hvor langt den nye kontraktstiden strekker seg.

Reklame

Sjekk ut Nettavisens eksklusive grillpakker: Den amerikanske grillpakken og den moderne grillpakken

Kommentarer til denne saken