Gå til sidens hovedinnhold

Skryter av Mikels mentale styrke

Faren er fortsatt kidnappet, men John Obi Mikel spiller på nytt for Chelsea på lørdag.

Denne uken ble det kjent at faren til Chelsea-spiller John Obi Mikel er kidnappet i Nigeria.

Den tidligere Lyn-spilleren fikk nyheten sist lørdag, men valgte likevel å spille i Chelseas sesongåpning mot Stoke dagen etterpå.

Nå skryter Chelsea-manager Andres Villas-Boas av Mikels mentale styrke gjennom marerittet.

Håper på rask avklaring
- Jeg vil ikke gå inn på hva jeg har sagt til ham, det er ganske sensitiv informasjon som er forholdsvis traumatisk, sier den portugisiske manageren til engelsk presse, ifølge goal.com.

- Jeg må bare stole på det spillerne sier til meg, og Mikel følte for å spille mot Stoke. Forhåpentligvis kan ting bli ryddet opp i så raskt som mulig - det er det vi håper på, sier Villas-Boas.

Også når Chelsea møter West Bromwich lørdag, er Mikel sannsynligvis å finne i startoppstillingen.

Midtbanespilleren har nemlig imponert sin nye sjef på Stamford Bridge.

- Spilte godt
- Mikel gjorde seg tilgjengelig på trening og til laguttaket, og det er det jeg dømmer etter. Men han spilte godt mot Stoke, i likhet med resten av laget.

Representanter for John Obi Mikel har tidligere denne uken bekreftet at samtaler med kidnapperne har funnet sted. Rykter i media om at et krav om 80.000 pund (nesten 725.000 kroner) har funnet sted, er imidlertid tilbakevist.

- Et krav av et visst beløp er blitt fremstilt. Men av sikkerhetsmessige årsaker kan vi ikke si noe om størrelsen på kravet, uttalte representantene i en melding på fredag.

HTML EMBED
Reklame

Dette er klærne kjendisene bruker i 71 grader nord

Kommentarer til denne saken