Gå til sidens hovedinnhold

- Skuffet over behandlingen jeg fikk

John Arne Riise tar et oppgjør med enkelte representanter i Roma.

Tirsdag skrev Nettavisen at John Arne Riise er klar for Fulham.

På sin blogg skriver Riise at han er glad for å returnere til Premier League, og at han er litt skuffet over behandlingen han fikk fra enkelte personer i Roma.

«Det at det kommer inn en ny trener og ny sportsdirektør i Roma, som vil bygge opp et nytt lag må jeg bare akseptere, men jeg er allikevel skuffet over den behandlingen jeg har fått fra noen representanter i klubben de siste månedene.», skriver John Arne Riise på sin blogg.

30-åringen innrømmer at det ikke har vært enkelt å se at Roma har lett etter nye venstrebacker den siste tiden. Nå takker han fansen for all støtten han har fått.

«Da jeg også så på italienske nettsteder at AS Roma kikket på andre venstrebacker skjønte jeg at dem ikke ville vurdere en ny kontrakt med meg. Det var tungt å innse med tanke på hvor mye denne klubben og fansen har betydd for meg.»

Nå ser Riise fram til å returnere til Premier League og bli lagkamerat med lillebror Bjørn Helge i Fulham.

«Det er en drøm å kunne spille med min egen bror som profesjonell fotballspiller. Han har sagt veldig mye positivt om Fulham som klubb, hvordan den drives, hvordan spillerne blir fulgt opp etc. Men samtidig er en retur til Premier League viktig - det er jo verdens beste liga mener jeg.», skriver Riise videre.

Etter tre år i Roma har klubbens norske supportere fått et meget godt forhold til John Arne Riise.

supporterklubbens hjemmeside takker redaktør Thomas Høy for en fantastisk innsats i den røde Roma-drakten.

«Vi synes det er leit at du nå forlater Roma, John Arne, og vi ønsker deg all mulig suksess når du flytter til London for å gjøre comeback i Premier League. Takk for besøkene på Trigoria, takk for hjelp med billetter, takk for en strålende innsats for Roma. Vi takker også særlig for at du har gjort hele arbeidet med Roma Club Norvegia langt mer strømlinjeformet enn det hadde blitt uten deg.»

John Arne Riise spilte 132 kamper og scoret 11 mål for Roma.

Her er noen av hans beste øyeblikk fra tiden i den italienske hovedstaden:

HTML EMBED
Reklame

Gjør kupp: Sportsbutikkene tømmer lagrene for vintervarer

Kommentarer til denne saken