ASTON VILLA - WEST BROMWICH 0-1:

Saido Berahino skrev på Deadline Day på Twitter at han aldri mer ville spille for West Bromwich. I et radikalt forsøk på å komme seg bort fra klubben, så han på Twitter som siste utvei.

West Bromwich nektet likevel å selge sin stjernespiss, og lørdag kom betalingen.

På bortebane. Mot Aston Villa. Erkerivalen. Der scoret Berahino. I sin første kamp fra start etter twittermeldingene. Det var som skrevet i stjernene.

- Påvirket alle
Tony Pulis mener Berahino-saken var noe som var tungt for klubben, men at man nå er på rett vei igjen.

- Deadline Day var er mareritt. Saido-saken påvirket alle i klubben. man prøver å roe det ned, men det var vanskelig, innrømmer Tony Pulis til BBC om Berahino.

Om lørdagens kamp, var manageren godt fornøyd.

- Spillerne har vært på landslagssamling, men vi har fått trent godt. Organiseringen var strålende i dag. Jeg er veldig fornøyd, innrømmer Pulis.

Typisk Pulis
Den første omgangen mellom Aston Villa og West Bromwich var en typisk Tony Pulis-omgang.

Gjestenes manager fikk kampen inn i et spor han elsker. Mye kjemping, lite finspill og to lag som heller vil holde nullen enn å score mål.

Fem minutter før pause dukket likevel Berahino opp og fikk ballen i mål. Et skudd fra James Morrison var på vei mot Brad Guzan i Villa-målet, da Berahino touchet ballen med en vakker flikk. Dermed var Villa-keeperen utspilt, og gjestene var i føringen.

Stillingen til pause var 1-0 til Pulis' mannskap.

Ropte på straffe
I den andre omgangen var Aston Villa mer med på notene. Laget skaffet flere frispark i farlig posisjon, men fikk ikke nok kraft i frisparkene.

Etter 65 minutter ropte Villa Park på straffespark. Et innlegg fra Alan Hutton ble blokkert at Saido Berahino. Dommeren mente at innlegget ble blokkert med armen til målscoreren, og valgte å blåse. Dessverre for vertene hevdet dommeren at Berahino stod utenfor straffefeltet, og valgte å gi et frispark.

TV-bildene viste at spissen var innenfor 16-meteren, men det så også ut som om ballen aldri var i armen på engelskmannen.

Mot slutten av kampen klarte ikke lagene å skape de største sjansene. Dermed ebbet kampen ut i en 1-0-seier for gjestene.

West Bromwich har nå åtte poeng på seks kamper. Aston Villa har fire poeng.