ASTON VILLA - MAN. UTD 2-3:

Følelsen av å ha sett det mange ganger før melder seg igjen.

Manchester Uniteds prestasjoner er langt under forventningene, men Alex Fergusons utvalgte klarer likevel å få med seg et godt resultat.

Hovedårsaken til at dette skjedde igjen lørdag heter Javier Hernández.

Med to mål, og et tredje som han selv mener han burde fått under sitt navn, skaffet innbytteren nesten egenhendig tre nye poeng med til hjemreisen.

- Vi spiller for Manchester United og gir aldri opp selv om vi ligger under. Selvfølgelig mener jeg at jeg scoret hat trick. Jeg har sett på reprisen, og ballen var definitivt på vei i mål da den traff Villa-spilleren, sa Hernández i et intervju vist på TV 2.

- Skulle flytte forsvaret
- Det var ikke i tankene mine å endre kampen. Sjefen sa jeg skulle gjøre som på trening, og løpe inn bak og flytte på forsvarsspillerne, forklarte matchvinnerhelten ifølge BBC.

Andreas Weimann scoret flotte mål for Aston Villa både før og etter pausen. Den 21 år gamle østerrikeren sørget dermed for at birminghamklubben var på god vei mot sin første ligaseier hjemme mot Manchester United på 17 kamper.

Men Alex Ferguson har alltid flere kort på hånda enn han spiller ut i de første 45 minuttene av en fotballkamp.

Fra øverste hylle
Umiddelbart etter sidebyttet entret Javier Hernández banen. Mexicaneren kom inn for Ashley Young, som ikke hadde noen stor kveld på gamle tomter.

Aston Villa og Weimann doblet riktignok ledelsen etter flott forarbeid av Gabriel Agbonlahor, før Hernández endret kampbildet fullstendig for gjestene.

Åtte minutter etter Villas andre mål mottok Uniteds spissinnbytter en utsøkt langpasning fra evigunge Paul Scholes. Etter et par berøringer plasserte Hernández inn reduseringen mellom beina på Brad Guzan.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Det skulle på ingen måte stoppe med det for den lille mexicaneren.

Fem minutter etter det første målet framprovoserte Hernández et selvmål av Villa-stopper Ron Vlaar.

United-spissen var igjen der han skulle på et innlegg. Fra bakerste stolpe headet han ballen inn via nederlenderen.

To i tverrliggeren
De påfølgende minuttene ble hjemmelaget satt under et voldsomt trykk. Robin van Persie traff tverrliggeren to ganger. Både med hodet og med venstrefoten.

Målmaskinen har for øvrig flest avslutninger i aluminiumen i Premier League denne sesongen. Fire ganger har han truffet målstengene.

Hovedrollen i lørdagens kveldskamp tilhørte imidlertid kun én mann.

Med tre minutter igjen av ordinær tid var Javier Hernández nok en gang rett mann til rett tid for gjestene. Et frispark fra Van Persie ble skrudd inn mot bakerste stolpe.

Der dukket en flygende «Chicharito» opp og stanget inn 3-2.

15 av 27 poeng Manchester United har fått med seg denne sesongen er tatt etter at klubben har ligget under.

Det sier sitt om evnene «de røde djevlene» har til å komme tilbake i tette kamper. Manchester United topper Premier League med fire poengs ledelse på Chelsea. Sistnevnte lag har en kamp til gode hjemme mot Liverpool søndag.

MEST LEST PÅ NETTAVISEN: