Gå til sidens hovedinnhold

- Skulle ønske jeg aldri forlot United

David Beckham innrømmer at han misunner spillere som Ryan Giggs og Paul Scholes.

Det var en avskjed skrevet rett ut av en såpeopera. David Beckham og Alex Ferguson skiltes som uvenner etter en periode da forholdet mellom de to mektige personlighetene hadde kjølnet ned til frysepunktet.

Mannen med det magiske høyrebeinet pakket sine saker, tok med seg familien og flyttet til Madrid der Beckham hadde fire sesonger for «Los Blancos».

- Ville helst blitt
Nå er «Becks» tilbake i sin andre låneperiode i AC Milan. Men engelskmannen er den første til å innrømme at United er klubben han setter over alt.

- Jeg hadde elsket å ha blitt i United og spilt der hele min karriere, men slik skulle det ikke bli, sier Beckham ifølge Reuters.

- Jeg dro til Real Madrid, og vi var suksessfulle i min siste sesong der, men jeg ville helst blitt i United.

Beckham innrømmer også at han er misunnelig på spillere som Ryan Giggs, Paul Scholes og Gary Neville som har gått hele veien opp fra Uniteds ungdomsakademi og spilt hele karrieren i manchesterklubben.

Retur til løvens hule
I februar vender dog superstjernen tilbake til hans elskede Old Trafford. Denne gangen som Milan-spiller i åttendedelsfinalen mot United. Det tror han blir en artig og følelsesladet affære.

- Jeg er sikker på at de vil takle meg hardt fordi vi spilte sammen så lenge og fordi vi var så suksessfulle sammen. Jeg har aldri spilt der siden, så å komme tilbake som Milan-spiller syv år senere kommer til å bli meget spesielt for meg. Det kommer til å bli en spesiell kveld og stund med mye følelser.

Beckham kjemper en hard kamp for å komme med i den engelske landslagstroppen til det kommende verdensmesterskapet i Sør-Afrika. Men til tross for en kjølig avskjed med Sir Alex har «Becks» kun lovord å si om sin tidligere sjef.

- Jeg var heldig nok til å spille for den beste manageren i mange år. Ferguson var som en farsfigur for meg, og jeg har masse respekt for både Ferguson og Fabio Capello. De er ikke bare gode ledere for lagene deres, de elsker også fotball. Det er derfor de to har gjort det så godt i så mange år, avslutter Beckham.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

Slik forvandler du mobilen til et kraftig varmekamera

Kommentarer til denne saken