Gå til sidens hovedinnhold

Skutt i hodet på kloss hold

Inger Lise Kjølsund ble skutt i hodet på kloss hold mens hun så tv. Boligen hvor 54-åringen og hennes datter ble skutt så ut som åstedet for en ren likvidasjon.

Inger Marie Elisabeth - kalt Inger Lise - Kjølsund satt død i tv-stolen med et pledd rundt seg i huset på Borge i Fredrikstad. 54-åringen var skutt i hodet på kloss hold, og var også truffet i armen, skriver VG.

Hennes datter Simona Marie Johansen (21) lå død, trolig på kjøkkenet, skutt i venstre bryst.

Samboer og stefar Ola Pedersen (64) er siktet for forsettlig drap og har i avhør med politiet innrømmet å ha drept de to. Han nekter imidlertid straffskyld. Den drapssiktede mannen har i avhør forklart at det var en konflikt mellom ham og den 21 år gamle datteren som utløste drapene natt til onsdag.

64-åringen har tidligere beskrevet for Fredrikstad tingrett hvordan han misbrukte piller og alkohol, i en sak hvor han ble dømt for falsk forklaring i en trygdesak.

Likevel fikk han beholde to håndvåpen og flere jaktrifler.

- Jeg har gått igjennom de tidligere sakene hvor han har vært involvert. Fra mitt ståsted kan jeg ikke se at det er gjort feilvurderinger som har gjort at han fikk beholde våpnene, sier politiadvokat Arild Eikaas ved Østfold politidistrikt til avisen.

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken