Gå til sidens hovedinnhold

Slakter Zlatan i sint e-post

Superstjernen får det glatte lag.

Zlatan Ibrahimovic havnet i begivenhetenes sentrum, både på godt og vondt under Sveriges VM-kvalifiseringskamp mot Færøyene tirsdag.

PSG-stjernen scoret kampens to eneste mål og var involvert i flere opphetede diskusjoner, blant annet med Færøyenes keeper, Gunnar Nielsen.

Sendte mail om Zlatan
Da Zlatan satte inn 2-0 på straffe skrek han ut i retning Nielsen. Etter kampen forklarte han hvorfor.

- Han snakker for mye. Han skal være stille. Det føltes som de sutret gjennom hele kampen. Jeg har aldri møtt et lag som har klaget så mye. Fokuser på å løpe og spille, så får du kanskje et poeng, sa Zlatan ifølge Aftonbladet.

I en mail til den svenske avisen slår nå Færøyenes Símun Samuelsen tilbake mot Zlatan, som i en annen situasjon kastet ballen i ansiktet til Nielsen.

Samuelsen er sjokkert over Zlatans uttalelser og mener den eneste som ikke klarte å oppføre seg skikkelig var superstjernen selv.

- Kalte oss fiskere
Svensken skal blant annet ha kalt motspillerne for «fiskere», og Samuelsen er lite imponert over oppførselen hans.

- Han sier at vi er fiskere. Ja, vi er fiskere, det tilhører vår kultur, og jeg forstår ikke hvorfor han uttaler seg slik. Det han tjener på et minutt, tjener vi knapt på ett år. Da er det vanskelig å forstå hvorfor han er så sint på banen.

- Zlatan liker å påpeke hvor mye penger han tjener. Han er en så bra spiller at vi ikke forstår hvorfor han er sånn. Han bør være glad for at han er en bra spiller, som tjener mye penger, sier Samuelsen.

I krangel med TV-profil
Etter kampen fikk Zlatan også kritiske spørsmål fra TV4-eksperten Olof Lundh. Han ville vite om Zlatan ikke var redd for å pådra seg gult kort da han provoserte gjestenes keeper.

- Absolutt ikke. Kanskje hvis du var dommer. Du vet jo bedre enn meg, svarte Zlatan syrlig.

Dette er ikke første gang PSG-spilleren havner i diskusjon med Lundh. Etter at Sverige snudde 0-4 til 4-4 mot Tyskland uttalte Zlatan at Lundh var den svenske journalisten som koste seg mest da stillingen var 0-4.

Sverige ligger nå à poeng med Østerrike i gruppe C og kjemper om andreplassen bak Tyskland.

Kommentarer til denne saken