Gå til sidens hovedinnhold

Slåsskamp mellom Premier League-stjerner

Man skulle tro at spillerne i Hull City hadde nok med å slåss mot nedrykk.

Spillerne i Hull er nok svært frustrerte for tiden, både med tabellplasseringen og resultatet i forrige kamp. Phil Browns utvalgte tapte 1-5 for Everton forrige helg, og ligger nest sist i Premier League.

Kamp for kvinnene
Denne uka gikk Nick Barmby og Jimmy Bullard, to av lagets mest rutinerte spillere, løs på hverandre med bare nevene under en treningsøkt i naturskjønne omgivelser på en hengebru på den engelske østkysten.

Slåsskampen skjedde til alt overmål foran rundt 50 medlemmer av lokalavdelingen til kvinneforeningen «Women's Institute», som nøt en spasertur i en nærliggende park.

Manager Phil Brown sier ifølge Reuters at han så seg nødt til å beklage spillernes oppførsel overfor turgåerne.

Dette er faktisk andre gang Hull-spillerne opplever noe utenom det vanlige ved denne hengebrua.

I oktober hadde Hulls manager tatt med seg spillerne på en «gruble-tur» dit, en tur som endte med at Brown måtte berolige en forstyrret kvinne som tilsynelatende vurderte å begå selvmord.

Denne gang var ikke Brown til stede.

Har skværet opp
- Denne hendelsen var flau og veldig uheldig, men spillerne har skværet opp. Det var trening som normalt på tirsdag. De tok hverandre i hendene og gikk videre, sier Brown ifølge Sky Sports.

Brown mener at slåsskamper som dette er en del av livet.

- Det var en normal treningsøktkrangel hvor to gutter ønsker å løse det fysisk. Dessverre skjedde det ikke på treningsanlegget, men på brua som vi bruker til å løpe ned etter treningsøkter. Jeg vil gjerne beklage overfor Women's Institute, understreker Phil Brown.

Nå håper han at spillerne har spart nok energi til å kunne ta poeng mot Arsenal lørdag.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken