Gå til sidens hovedinnhold

Slått i hjel med pyntestokk

Legen Joaquim Leal Bermudez skal ha blitt banket med stokk mens han kjempet for livet.

(iOslo.no) Etter å ha irritert seg lenge over Bermudez' samling av stokker med utsmykning, skal den siktede 38-åringen ha brukt dem til å slå legen i hjel i januar i år.

38-åringen skal også ha sparket overlegen kraftig. Bermudez døde til slutt som følge av stump vold i leiligheten i Maridalsveien i Oslo. Da politiet kom til stedet var leiligheten oversprøytet med blod. Legen var borte, og ble først funnet i mars i år.

Ifølge VG skal Bermudez ha hatt en sterk fascinasjon for stokker. Stokkene var utstyrt med figurer i metall på toppen. Bermudez hadde flere slike i leiligheten, og brukte dem ofte når han var ute og gikk tur.

Siktede skal derimot ikke ha likt stokkene så godt. Til politiet skal han ha forklart at stokkene hadde provosert ham i lengre tid. Han innrømmet også at han brukte dem til å slå vennen i januar. Det er fortsatt uklart hvorvidt denne volden ledet til dødsfallet.

- Jeg kan ikke kommentere hva politiet mener er drapsvåpenet i denne saken, sier politiadvokat Christian Hatlo i Oslo politidistrikt til avisen.

Saken er ferdig etterforsket og oversendt statsadvokaten for eventuell tiltale.

Les flere saker på iOslo.no

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien