Tidsklemma er et kjent utrykk for de fleste av oss, og en realitet for mange. Er man enslige forsørger er tidspresset kanskje enda større, og det er ofte liten tid og energi for romantikk.

Men det er tiltak man som enslig forsørger kan gjøre for å setter fart på kjærlighetslivet selv om man har liten tid til rådighet.

Søk etter en partner hjemmefra
Du ville kanskje fortrukket et stevnemøte på en kafé eller en bedre restaurant, men som enslig forsørger har man ofte ikke muligheten til slike utflukter.

Fortvil ikke.

Online dating er som skapt for enslige forsørgere. Bli aktiv på det online dating markedet, og kommuniser med andre når det måtte passe for deg. Det er en perfekt måte å bli bedre kjent med andre på, og man sparer i tillegg mye tid ved at man kan bli kjent med en person for man eventuelt velger å møtes ansikt til ansikt.

Prøv online dating på TV2 Match

Ha et stevnemøte på dagtid
Det er ikke et absolutt «must» å legge ditt stevnemøte til kvelden. Hva med en romantisk forkost, eller en lang lunsj? Dette kan ofte være letter å koordinere, og det er en fin måte å bli kjent på.

Date andre enslige
Ved å date andre single forelder, har man et felles grunnlag som gjør det letter å forstå hverandre, og ofte lettere å koordinere et møte. I tillegg har man noe til felles, som for begge parter, er vitale deler av livet.

Kilde: Happen Magazine