Gå til sidens hovedinnhold

Slik finner du kjærligheten i 2006

Håper du å finne kjærligheten i 2006? Vi gir deg 5 online datingtips som kan hjelpe deg med nettopp dette.

Happen Magazine har kommet opp meg 5 nyttårsforsett for den som håper å finne kjærligheten i 2006. Her er hva du bør gjøre om du leter etter kjærligheten online.

1. Jeg skal bli lagt merke til med brukernavnet mitt
Brukernavnet ditt trenger ikke å være hysterisk morsomt, men er det unikt vil folk bli nysgjerrig på deg. Finn derfor et brukernavn som du tror vil fungere bra i 2006.

2. Jeg skal bruke kulturreferanser
De fleste er opptatt av en eller annen form for kultur, om dette er i form av bøker, musikk osv. Å referere til dette i sin profil kan være lurt, da det lett tiltrekker seg andre som også har samme interesser. Å skrive at man har lest ”Da Vincikoden” kan tiltrekke seg mange andre som også har gjort det, og det er ikke rent få. Og man har dermed noe til felles.

3. Jeg skal lage en overskrift verdt å lese
Det er viktig å tenke på hvilken overskrift man bruker i sin profil. Den bør pirre nysgjerrigheten samt ikke være for vanskelig å forstå. Det er ikke lett å finne en god overskrift og du bør derfor bruke litt tid på denne, men finner du en god overskrift er mye av jobben gjort.

4. Jeg skal møte noen av mine online bekjentskaper
Man skal ikke vente for lenge med å møte hverandre i det virkelige livet, men litt tid er det allikevel viktig å gi det. Man blir ikke ordentlig kjent online, og et møte i det virkelige livet er derfor viktig om det er noe man tror man vil satse på.

5. Jeg skal skrive ut nøkkeldetaljene
Om du er i kontakt med flere personer online samtidig kan det være lett å glemme hvem man har sagt hva til. Skriv derfor ut det du kommuniserer med den andre personen, så vil du ha bedre oversikt over hvem du har sagt hva til.

Ensom? Finn kjærligheten på TV 2 Match. Tusener av single er online nå.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken