Tidligere i uken lanserte Norsk Tipping den nye langoddsen, et sterkt utvidet og forbedret tilbud til oss som spiller på odds.

Vi har allerede omtalt alle de nye fordelene i denne artikkelen, men nå har Norsk Tipping også laget en bruksanvisning til det nye langoddstilbudet.

Siden det nå er et mye større utvalg med rundt 250 spillbare objekter til en hver tid, har vi fått en rekke sorterings- og filtreringsmuligheter, og muligheten til å stjernemarkere våre egne favorittligaer og -turneringer. Dermed slipper vi å bla gjennom objekter fra ligaer og idretter vi ikke er interessert i.

I feltet til venstre på langoddsen ser du alle ligaer, idretter og turneringer det kan spilles på. Klikk på + tegnet for å åpne de du er interessert i. Klikk gjerne på stjerne-symbolet til venstre for ligaer og turneringer du er interessert. Da vil disse lagres i "dine favoritter" og komme opp automatisk neste gang du logger inn. Du får en egen meny som heter Dine favoritter øverst til venstre på siden. Huker du av ruten til høyre for dine favoritter, vil selve oddsmenyen kun bestå av ligaene du er interessert i. Du må være innlogget hos Norsk Tipping for at dette skal fungere. Logg inn på langoddsen og prøv selv.

Mange synes også det er uvant at objektene nå sorteres etter liga, og ikke fremstår som en kronologisk liste. Vi anbefaler alle å gjøre seg kjent med knappene øverst i langoddsmenyen. Her kan du sortere objektene etter neste fire timer, alle dagens objekter, objekter med nummer fra papirprogrammet, alle åpne objekter, alle objekter som vises på TV eller alle objekter som kan spilles som singler.

Man kan gjerne plukke opp et papirprogram i kiosken, disse kommer to ganger per uke, men husk at disse ikke lenger viser det fulle og hele tilbudet. Det får du best oversikt over på nett og mobil. Papirprogrammene kan også lastes ned som pdf-filer fra Norsk Tippings nettsider.

Den nye langoddsen vil virke uvant for de aller fleste nå i starten, men bare vent, om et par uker husker vi nesten ikke hvordan den gamle langoddsen var, og vi tar alle de nye mulighetene som en selvfølge.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspilHTML EMBED