Gå til sidens hovedinnhold

Slik går det på eksamen når man feirer cupgull

- Jeg skjønte at det ikke var noe poeng i å prøve.

Eksamen eller cupfest. Det var valget Hødd-supporter Fredrik Bekken (23 år) hadde å forholde seg til etter Hødds sensasjonelle cuptriumf søndag.

Han valgte å feire, og tirsdag morgen fikk han merke konsekvensene da han skulle opp til eksamen i mikroøkonomi på Høgskolen i Ålesund.

Uvanlig besvarelse
På eksamensarket besvarte han ikke oppgaven - men innså nederlaget og skrev i stedet følgende melding:

«Grunnet tidenes helg i Oslo og ei sinnssyk natt i Ulsteinvik etter Hødds seier i cupfinalen 2012, velger jeg å levere blankt og komme sterkere tilbake ved en senere anledning. Eksamen kan kontes, det kunne ikke denne helga».

Han knipset samtidig et bilde av besvarelsen og la det ut på sin egen twitterkonto. I skrivende stund er bildet «retvitret» 144 ganger.

Overfor Nettavisen forteller Bekken om den smått uvanlige eksamensbesvarelsen.

- I stedet for å lese, brukte jeg helgen i Oslo og Ulsteinvik, der jeg feiret cupgullet og hadde det helt fantastisk. Jeg stilte derfor med blanke ark på eksamen, sier han til Nettavisen tirsdag kveld.

Den manglende puggingen førte nemlig til at Bekken raskt innså at dette kom til å bli stryk.

- Vi måtte sitte der i én time før vi kunne dra, og jeg skjønte raskt at det ikke var noe peong i å prøve engang, sier han og ler.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Angrer ikke
Han forteller at han valgte å levere inn den morsomme «besvarelsen» i et forsøk på å få kamerat og tidligere Hødd-spiller Michael Karlsen til å le.

- Målet mitt var at han skulle flire, og det gjorde han, forteller Bekken, som også har god kontakt med flere av de nåværende Hødd-spillerne.

Om han angrer på at han prioriterte cupfest foran eksamenslesing?

- Nei. Helgen var helt, helt, helt sjef. Jeg fikk være tett på laget hele helgen, og de tok meg med på en utrolig reise. Den gjengen består av ydmyke, herlige spillere, og midt oppe i alt sammen klarte de å gi meg oppmerksomhet. Jeg har hatt det helt konge, og det var en velfortjent seier. Heldigvis er det en eksamen som er mulig å ta opp senere, så jeg får et nytt forsøk i januar eller februar, avslutter Bekken.

Kommentarer til denne saken