Gå til sidens hovedinnhold

Slik løftet hun Krekar

Her raser mulla Krekar mot Shabana Rehman idet hun setter ham ned på Smuget i går. Krekar har bestemt seg for å anmelde den pinlige episoden. TV 2 vil likevel sende løftet, også på web-TV.

- Dette var et overgrep mot meg. Du har ikke rett til å ta på meg akkurat som jeg ikke har en rett til å ta på deg, tordnet Krekar rett etter løftet.

- Jeg hadde ingen hensikt om å krenke eller ydmyke denne mannen og oppfatter heller ikke det jeg gjorde på den måten. Jeg registrerer at han har oppfattet det som en krenkelse, sier Shabana Rehman til NTB onsdag kveld.

Anmelder saken
Onsdag ettermiddag bestemte Krekar i samråd med sin advokat seg for å anmelde saken.

- Slik vi ser det, er den nederste grensen for legemsfornærmelse overtrådt. Hun løfter ham mot hans vilje, og det er en maktutøvelse mot ham, sier Krekars advokat Brynjar Meling til TV 2 Nettavisen.

Meling vil formulere anmeldelsen i løpet av kvelden onsdag. Verken han eller mulla Krekar hadde onsdag vært i kontakt med Shabana Rehman.

Rehman ønsket onsdag kveld ikke å kommentere at mulla Krekar vil anmelde henne for legemsfornærmelse overfor NTB.

Krevde bilder slettet
Krekar er tydelig opprørt på dette bildet som ble tatt idet Rehman satte Krekar ned.

Krekar krevde at alle bilder av opptrinnet ble slettet. TV 2 filmet hele debatten og vil ikke etterkomme mullaens ønske om ikke å vise løftet.

På TV 2 Nyhetene og på web-TV (betal-tjeneste - krever registrering) kan du se hele løftet klokken 21.

På web-TV vil hele opptrinnet bli lagt ut, fra Krekar blir invitert til å delta i Rehmans test, løftet og diskusjonen i etterkant, fram til Krekar setter seg igjen. Hele klippet varer fem minutter.

- Det er helt naturlig for oss å vise dette, særlig med tanke på hvilken sak dette er blitt i løpet av dagen. Dette var et offentlig møte, og det skal mye til for at vi ikke skal kunne vise det. Det må i så fall være om det er noe teknisk galt med bildene, sier nyhetsredaktør Kjell Øvre Helland til Kampanje, om klippet som vil bli vist på 21-nyhetene.

TV 2 hadde et filmteam på stedet som skulle lage en dokumentar om mullahen, og visste allerede i går at de hadde bilder av opptrinnet.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant