Gå til sidens hovedinnhold

- Slik rotet jeg bort 14 Lotto-millioner

Tobarnsfaren Roger Griffiths (42) har postet en YouTube-video om tragedien.

I 2005 vant briten Roger Griffiths 14 millioner kroner i Lotto. Åtte år senere er hele formuen hans borte, og han har mistet både kona og hjemmet.

I en video som ble postet på YouTube i 2013, og i et intervju med The Sun, forteller 42-åringen åpenhjertig om hvordan han har klart å søle bort de 14 millionene.

Luksusliv
Roger satt veldig fint i det etter gevinsten i 2005. Han kunne ha beholdt pengene i banken og tjent godt på renteinntektene, noe han også gjorde en periode.

Men grådigheten og luksuslivet tok raskt overhånd. Både Roger og kona Lara sluttet i jobbene sine og kastet seg ut i jetset-livet. De kjøpte seg dyr bolig og en Porsche, dro på ekstravagante ferier og sendte barna på privatskole.

Roger brukte også nesten 300.000 kroner på å spille inn en CD med gymnasbandet. En plate som solgte i 600 eksemplarer.

Kjøpte salong
Den virkelige nedturen begynte da paret kjøpte en skjønnhetssalong. Finanskrisen slo til for fullt nesten samtidig, og det tok ikke lang tid før prosjektet gikk med underskudd. Roger og Lara mistet ikke troen på salongen og lånte penger med huset som pant for å få fart på butikken.

Businessen gikk imidlertid bare dårligere og dårligere, noe som bidro til at Roger og Lara skilte seg. I tillegg ble hjemmet hans ødelagt i brann, slik at han måtte flytte til en annen bolig han hadde kjøpt som en investering.

- Hellet forsvarnt
I dag er Roger blakk og tilbake i arbeid. Mye av lønnen går med til å betale gjeld.

- Noen ganger går jeg rundt og tenker på hvordan jeg har havnet der jeg er. Til en viss grad har jeg bare meg selv å takke, men jeg finanskrisen kom veldig ubeleilig. Hellet mitt forsvant da jeg vant i Lotto, sier han til The Sun.

Her kan du se videoen Roger Griffiths har lagt ut på YouTube:

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken