Gå til sidens hovedinnhold

Slik spilte Norge

Norge vant 3-2 over Russland i en privatlandskamp på Ullevaal onsdag kveld. Her kan du lese mer om hvordan hver enkelt spiller gjorde det på banen.

THOMAS MYHRE, 6: Hadde flere gode redninger. Fremsto som trygg og solid. Bra kamp.

HASSAN EL FAKIRI, 3: Svakeste av de norske. Slet med plasseringene, markeringene og pasningene. Fikk til svært lite.

VIDAR RISETH, 4: Spilte med altfor stor risiko. Ruste for mye, og ble grundig lurt et par ganger.

CLAUS LUNDEKVAM, 5: Var flink til å bryte, men slet med å få has på store og sterke Boulykin. Pluss for at han renset unna ved et par anledninger.

JOHN ARNE RIISE, 6: Positiv landskamp av rødtoppen. Kom flere ganger fram på kanten, var stort sett solid defensivt, og var skuddvillig som vanlig.

MAGNE HOSET, 7: Banens beste. Slo knapt en eneste feilpasning gjennom hele kampen. Slet imidlertid med å vinne dueller på midten, men Norges utvilsomt beste spiller.

MARTIN ANDRESEN, 6: Ny solid kamp av landslagskapteinen. Scoret et flott mål, og løp utrettelig gjennom hele kampen. Minus for enkelte usynlige perioder.

THORSTEIN HELSTAD, 4: Hadde en målgivende pasning til Rushfeldts mål, men gjorde ikke mye ut av seg i sin bursdagskamp. Kom sjelden rundt. Skapte lite.

MORTEN GAMST PEDERSEN, 5: Virket ikke helt venn med ballen. Slo en del feilpasninger, og gjorde enkelte dårlige valg. Pluss for løpsvilje. Viste at han hører hjemme i det norske landslaget.

SIGURD RUSHFELDT, 6: Scoret et flott mål, skapte sjanser på egen hånd, og var stor og ruvende i Norges angrep. Sterk søknad om å få spissplasen på fast basis.

OLE GUNNAR SOLSKJÆR, 6: Virket lettere i beina enn på lenge. Savnet skuddforsøkene, men fremsto som en smart lagspiller. God den omgangen han spilte.

BREDE HANGELAND, 6: Kom inn i 2. omgang. Tok kontrollen over det norske forsvaret. Spilte med autoritet.

FRODE JOHNSEN, 6: Positiv omgang av Johnsen. Skapte mye, var nest sist på Sollis scoring, og var flink til å finne mellomrommene mellom midtbanen og angrepet.

JAN GUNNAR SOLLI, 5: Kjempefin scoring, men gjorde ikke så mye annet ut av seg.

JOHN CAREW: Spilte 24 minutter. Virket tung. Skapte lite.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant