Gå til sidens hovedinnhold

Slik spilte Norge

Norge tapte 1-2 for Skottland onsdag kveld. Her kan du se hvordan de norske spillerne gjorde det.

THOMAS MYHRE - 4. Kan ikke klandres for målene, men hadde et par gode redninger utenom.

ANDRE BERGDØLMO - 3. Sto for tidenes målgivende pasning i negativ retning da han headet til Kenny Miller på 0-2-målet. Spilte seg litt opp i 2. omgang, men spilte en av sine svakere landskamper på lenge.

VIDAR RISETH - 3. RBK-stopperen spilte en nølende kamp, og virket ikke å være venn med ballen innledningsvis. Samarbeidet med Lundekvam fungerte på langt nær optimalt.

CLAUS LUNDEKVAM - 4. Den i forsvaret som klarte seg best. Hadde et glimrende brudd og oppspill til Valencia etter 18 minutter. Virket mer komfortabel enn sin makker.

JOHN ARNE RIISE - 2. En av Riises svakeste landskamper noen sinne. Var usedvanlig upresis på dødballer, og kom aldri rundt på kanten.

JAN GUNNAR SOLLI - 2. Beviste en gang for alle at han ikke har noe på høyre back å gjøre. Det var også hans mann som fikk lov til å gå opp og heade fram til Kenny Millers første mål.

MARTIN ANDRESEN - 3. Hadde mye ballkontakt, men tråklet seg ofte fast før hvilen, og traff ikke med pasningene. Virket tung. Spilte seg opp etter pause, men ble aldri noen midtbanesjef.

CHRISTIAN GRINDHEIM - 4. Den på midtbanen som ville mest før pause, selv om også han var uvanlig tam. Kom seg i 2. omgang.

EGIL ØSTENSTAD - 2. Pådro seg gult kort allerede etter seks minutter, og var ellers usynlig i den omgangen han spilte.

JOHN CAREW - 4. John ville mye, men fikk ikke noe særlig dreis på det. Rev og slet mye, men skapte lite. Kom til en halvsjanse i 2. omgang, men headingen ble for svak.

ALEX VALENCIA - 3. Manglet alt av det han ble tatt ut på laget for - finter, fart, rykk og innlegg. Gjemte seg for mye bak venstre backen, og inviterte sjelden på løp. Svak kamp.

KRISTOFER HÆSTAD - 6. Var et friskt pust i den omgangen han fikk spille. Løp og taklet i kjent stil, og bidro også til å skape noe offensivt. Viste at han burde ha startet kampen.

DANIEL BRAATEN - 6. Nok et positivt innhopp av Daniel. Sto for kampens prestasjon da han raidet fra midtbanen og helt fram til dødlinjen, men innlegget traff ingen norske, dessverre. Likevel - viste at han er i form.

OLE MARTIN ÅRST - 4. Scoret sitt første mål på landslaget med et flott skudd, og skal ha honnør for innsatsen han la inn de siste 45.

Reklame

Så enkelt kan du sende blomster på døren

Kommentarer til denne saken